Rene

Rene

OSTEOPAT & FYSIOTERAPEUT

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Uanset din alder eller dit problem kan du komme til mig, når det falder inden for det osteopatiske behandlingsspektrum.

Jeg er særlig dygtig til dem med langvarige problemer, hvad end der er tale om kroniske rygsmerter, mavetarm problemer eller hovedpiner og migræner. Foruden har jeg lang erfaring med behandling af babyer, Jeg har desuden en lang række ekstra kurser der er medvirkende til at give mig et stort overblik over din krop og dine problemer.


Hvordan arbejder jeg

Jeg er meget nøgtern og analyserende i min tilgang til din krop. Jeg kigger efter årsagssammenhænge og med min store erfaring inden for specielt immun og tarmsystemet finder jeg ofte årsager som andre kollegaer ikke gør.

Du kan forvente, at jeg kommunikerer ud, hvis der er noget jeg mener du skal vide og ellers arbejder jeg koncentreret og effektivt. Mit mål er at du skal få det bedre. Jeg behander hele mennesket, hvilket betyder, at jeg også vejleder dig grundigt når det kommer til arbejdsstillinger, arbejdsmiljø, stress, kost, søvn og meget mere.


Hvad er mine specialer

Mine specialer ligger i min analytiske tilgang til dine kropsproblemer.  Jeg behandler i alle aldersgrupper, men er især dygtig til spædbørn og mere komplicerede længerevarende problematikker. Kom til mig hvis du har prøvet en masse andet behandling uden fremgang. Jeg har speciale i at hjælpe hvor andre giver op. Jeg fokuserer på at sikre optimal bevægelighed i alle typer af væv i hele kroppen, for på den måde, at give kroppen optimale muligheder for at hele sig selv.


Om mig

Jeg blev uddannet fysioterapeut fra UCSJ i 2011 og både gennem erfaringen fra klinikarbejdet og fra min 5 årige uddannelse til Osteopat som jeg afsluttede i 2016, har jeg fundet ud af, at behandling af årsagerne til smerterne i kroppen sat sammen med fysioterapeutisk øvelser er nøglen til effektiv og langtidsvirkende behandling.

Jeg er aktiv sportsudøver, jeg holder af at udfordre mig selv og ser altid muligheder frem for begrænsninger.
Jeg arbejder kun på klinikken i København, Amager

Rene autoriseret osteopat, uddannet fysioterapeut. CPH Osteopati Amager, København. Baby osteopat. Barrell kurser

Send en besked til Rene her:

 
 
 
 

Hvad siger vores kunder om os?

15
18
11
16
8
31
19
4
10
17
2
25
22
9
13
7
28
27
1
6
30
23
24
26
29
14
20
21
3
5

CPH OSTEOPATI - KØBENHAVN S

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

Mail: kontakt@cphosteopati.com

CPH OSTEOPATI - BALLERUP

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal lok. 1.10

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

Mail: kontakt@cphosteopati.com