Osteopati

32 96 60 02

Hvad er Osteopati?


Osteopati er helkropsoriteret behandling

Vi fjerner årsagen til dine problemer

En osteopat genopretter din fysiske balance og frigør din krops selvhelende mekanismer. Med hænderne som det centrale redskab finder osteopaten årsagen til dit problem og få det behandlet. Derfor er osteopati så utrolig effektfuldt til at skabe hele mennesker i en sund krop.


En osteopat er specialiseret i hvordan alle de forskellige dele af din krop arbejder og påvirker hinanden. Det er både knogler, led, bindevæv, muskler, organ- og nervesystemet. Det hele hænger sammen, og den sammenhæng kan osteopaten både overskue, behandle og hele.


Osteopaten behandler det hele menneske

En osteopat betragter mennesket som en helhed, og kan undersøge og behandle kroppen som én sammenhængende mekanisme. På den måde finder behandleren hurtigt frem til de dybereliggende årsager til dine udfordringer. Ofte findes årsagen til helbredsmæssige problemer et helt andet sted end der, hvor smerterne eller symptomerne opleves.Fem altafgørende grunde til hvorfor du skal vælge CPH osteopati:


  1. Hos CPH Osteopati har vi et ekstremt højt faglig niveau - Vores behandlere  har to statsautoriserede uddannelser som baggrund. Vi er både færdiguddannede osteopater og har en professions bachelor grad i fysioterapi.
  2. Hos CPH Osteopati betragter vi hele din krop som én sammenhængende mekanisme og på den måde identificeres årsagen til dine udfordringer særdeles effektivt.
  3. Hos CPH Osteopati arbejder yderst grundigt med hele din krop: knogler, led, væv, muskler, organer og nerver. Formålet med behandlingen er, at få din krop i balance så den kan helbrede sig selv.
  4. Hos CPH Osteopati kan vi ofte afhjælpe smerter og problemer, hvor anden behandling har givet op
  5. Du opnår en meget effektiv og langvarig effekt, fordi behandlingsforløbet er så grundigt og fordi vi ofte kombinerer din behandling med relevante øvelserSom klient hos CPH Osteopati vil du blive inddraget aktivt hele vejen, fordi du skal styrke kendskabet til din krop. Du får øvelser med, og det vil efterfølgende gøre det lettere for dig at holde fast i de forandringer, som vi sætter i gang.


Et typisk forløb strækker sig over 3-6 behandlinger, men nogle kan have  brug for flere behandlinger. Igennem hele forløbet bliver der lavet forskellige test for at måle effekten af din behandling.


Osteopati er internationalt anerkendt

Osteopati er en sundhedsfaglig uddannelse og en medicinsk videnskab, som det tager 5 år at uddanne sig til. For at påbegynde studiet i Danmark skal du desuden have en bachelor i fysioterapi.

Osteopatilæren er baseret på traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. I USA er osteopati en anerkendt del af sundhedsvæsenet og en del af medicinstudiet. I Europa har bl.a. Frankrig, England og Finland statsautoriserede osteopater.


Pr 1/7-2018 er Osteopater i Danmark blevet autoriserede  og titlen Osteopat er blevet beskyttet i Danmark.

Hvad siger vores kunder om os?

4
2
9
14
1
6
15
11
7
12
13
8
3
10
5

RING TIL OS

BOOK ONLINE

FIND OS HER


CPH OSTEOPATI - KIRKEGÅRDSVEJ 25A, 2300 KØBENHAVN S - TLF 32 96 60 02