Deborah

DEBORAH TASSI

OSTEOPAT MASTER stud. - M.R.O.DK

FYSIOTERAPEUT Bsc

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Stort set alle typer af skavanker og smerter i kroppen. Mit hovedformål er at genoprette balancen i kroppen og derved give den muligheden for at fungere optimalt igen.


Hvordan arbejder jeg

Jeg har en holistisk tilgang og jeg behandler problemer i hele kroppen. Mine værktøjer er osteopatisk manuel behandling og fysioterapeutiske  øvelser.

 

Min store viden om dynamik, bevægelse og hvad der er gode og dårlige belastninger for

kroppen er en stor fordel for mig som behandler og gør det nemmere for mig at forebygge, identificere og behandle skader og kropssmerter.


Hvad er mine specialer

Jeg er specialiseret  i skulder, nakke, ryg, hofte, knæ, fod, hovedpine/migræne og kvinderelaterede problematikker som f.eks underliv, inkontinens, smertefuld menstruation, endometriose, før- og efter graviditetsgener, inkontinens og meget mere.

Jeg bruger teknikker så som manipulationer og mobilisering af led, afslapning af muskler, samt kranio-sacral og organteknikker for at afhjælpe dine smerter.
Hos mig kan du altid forvente at jeg indrager dig i dine problematikker og sørger for at du får redskaber til at hjælpe dig selv enten gennem gode råd som søvn, kost, resitution eller gennem øvelser og træning.


Om mig

Jeg er uddannet som fysioterapeut på ”Università degli Studi di Milano” i 2015 og jeg er autoriseret fysioterapeut i Danmark via Danske Fysioterapeuter i 2017.

Jeg er for nærværende i gang med tredje ud af fire år på uddannelsen Master of Science in Osteopathy på IAO (International Academy of Osteopathy) i København.

De sidste 10 år, som jeg har brugt som danselærer og ved siden af arbejde på klinik, har jeg som fysioterapeut/osteopat stud, behandlet professionelle dansere bl.a i Dansk Danseteater og hos Copenhagen Contemporary Dance School.


Jeg en empatisk og positiv person og jeg har rigtig gode kommunikative evner.

Jeg taler flydende italiensk og engelsk – og bruger jeg engelsk som mit første sprog i mit arbejde.

Jeg har afsluttet Modul 3.2 i dansk og er i gang med at forbedre mine danske sprogkundskaber,

så jeg kan begå mig en smule på dansk.


OBS Vores osteopat studerende tager ikke mod forsikringspatienter der er dækket af osteopati, kun dem der er dækket fysioterapi UDEN for sygesikringen.