Kim

KIM OLSEN

MASSØR & MUSKELBEHANDLER

Hvad kan jeg hjælpe med? 

Jeg kan hjælpe med at løsne op i bevægeapparatet og reducere gener som f.eks spændingshovedpine, nakke, skulder  -og rygsmerter eller muskelspændinger, der eksempelvis kan opstå ved ensidige arbejdsstillinger eller ved hårdt fysisk arbejde. Det kan også være, at du som elitesportsudøver eller motionist også har behov for massage som en del af din restitution, så du kan opretholde et vis træningsniveau og være i stand til at præstere maksimalt eller måske har du et stille siddende. Samtidig er massage med til at forebygge stress og har dermed en positiv indvirkning på dit velvære. 

 

Hvad er mine specialer.

Jeg er også et godt supplement til din osteopatiske behandling, hvor jeg i tæt samarbejde med osteopaterne sørger for at få løsnet op for dine stramme og spændte muskler. Formålet er at vi kan få bekæmpet årsagen til dine spændinger og smerter.

Men du kan også komme direkte til behandling hos mig, da jeg har stor erfaring med at finde netop dine stramme og spændte muskler og få dig løsnet op og øge din blodgennemstrømning, så din krop kan hele sig selv og du kommer i bedre balance,Hvordan arbejder jeg?

Jeg udfører fysiurgisk massage, som er en dybdegående massageform, så jeg kan godt tage fat. I dialog med dig finder vi dog ud af sammen, hvordan din behandling skal være - om det er et bestemt område, vi skal have fokus på, eller om det er ren velvære.

I tillæg til den fysiurgiske massage bruger jeg også triggerpunktsbehandling, som kan hjælpe dig af med dine spændinger på en hurtig og effektiv måde.

Om mig 
Jeg er uddannet sportsmassør og sportsterapeut fra Sportskropskolen.
For mig er det vigtigt, at du bliver mødt med et smil og får en god oplevelse. Det er essentielt for mig at yde både professionel vejledning og behandling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.KONTAKT KIM DIREKTE