Nicolas

NICOLAS COMMARET

Aut. OSTEOPAT M.R.O.DK

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

For at hjælpe dig bedst muligt, vil jeg bruge min baggrund som osteopatisk manuel behandler samt  alt den viden og erfaring jeg har fået henover årene ved at arbejde på klinik.

Udover at hjælpe dig tilbage til en smertefri krop, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål fysisk, hvad end du er sportsudøver, motionist eller blot ønsker at vende tilbage til en almindelig hverdag.


Hvordan arbejder jeg

Jeg arbejder udfra en helkropsorienteret tilgang og efter en grundig samtale vil jeg gennemgå hele din krop for skavanker og ubalancer. Jeg er arbejder grundigt og metodisk, for at sikre mig, at jeg ikke overser noget.

Herefter vil jeg gå i dybden med dit problemområde for lokalisere problemet som giver dig smerter og irritation. Jeg vil teste dig grundigt og behandle struktuererne som er årsagen til problemerne, så din krop igen kan hele sig selv.

Slutteligt vil jeg instruere dig i let tilgængelige øvelser, du kan lave derhjemme eller i løbet af din arbejdsdag.


Hvad er mine specialer

Jeg behandler alle patientgrupper lige fra babyer til voksne, fra stressede karrieremenneske til ældre der vil nyde deres otium. Herover årene har jeg fået solid erfaring med smerter og problemer i muskel- og skeletsystemet, stress håndtering, hovedpine, migræne og fordøjelsessystemet.

Jeg ser din krop som én sammenhængende mekaniskme og jeg er passioneret omkring at finde den helt præcise årsag til din problemer.


Om mig

Jeg er uddannet i 2017 i Lyon, Frankrig.  Jeg har arbejdet som osteopat i Toronto i 2,5 år, inden jeg besluttede mig for at prøve nye udfordinger og fyttede til Danmark. 

Som behandler vil jeg give alt hvad jeg har, for at sætte mig ind i din situation og du kan altid stole på jeg gør mit aller bedste for at hjælpe dig.

For mig er det vigtigt, at du har tillid til mig i behandlingen,  da jeg mener  det er nøglen til succes.
Derfor står jeg også tilrådighed for spørgsmål mellem vores behandlinger, lige som jeg godt kan finde på at kontakte dig mellem vores behandlinger, for at sikre mig at tingene går i den rigtige retning.


Jeg taler Fransk og Engelsk og studerer iøjeblikket dansk.