Fysioterapi

Fysioterapi & Træning


Fysioterapeutiske øvelser og træningsvejledning hos CPH Osteopati


Hos CPH osteopati er alle vores osteopater både færdiguddannede osteopater og har en professions bachelor i fysioterapi. Derfor kan vi tilbyde kompetent og professionel vejledning i genoptræning og supplere vores osteopatiske behandling med træningsøvelser.

Vi bruger ofte fysioterapi til at supplere vores behandlinger da det i kombination med osteopati giver en langvarrig effekt. Det at kunne tilføje træning som en ekstra dimension giver dig en mulighed for, at tage fuld kontrol over din egen sundhed.


Problemer i kroppen opstår ofte pga. det miljø vi bevæger os i, hvad end det er hårdt fysisk arbejde eller stillesiddende ved et skrivebord. I takt med at vi bliver ældre, falder vores muskelstyrke og ofte øges vores arbejdspres. Dette kan medføre overbelastningsproblematikker og uhensigtsmæssige eller dårlige bevægemønstre. Som osteopater kan vi korrigere bevægemønstrene, lokalisere årsagerne til problemerne, men uden forebyggelse risikerer du, at dine smerter og problematikker vender tilbage.


Med korrekt rehabilitering og forebyggelse gennem træning, kan du blive dine skavanker kvit og holde dem væk. Vi er specialiserede i genoptræning, vedligeholdende træning samt styrketræning, så vi kan hjælpe dig tilbage til en smertefri hverdag med varie reultater. Book tid hos en af vores dygtige osteopater/fysioterapeuter her

fysioterapi og træning på amager i københavn. Uddannede fysioterapeuter og osteopater. Amagerbro styrketræning.
Behandling af sportsskader og smerter. Træning, crossfit, fodbold, håndbold, styrketræning, genoptræning, fysioterapi amager i københavn

Hvad siger vores kunder om os?

15
18
11
16
8
31
19
4
10
17
2
25
22
9
13
7
28
27
1
6
30
23
24
26
29
14
20
21
3
5

CPH OSTEOPATI - KØBENHAVN S

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

Mail: kontakt@cphosteopati.com

CPH OSTEOPATI - BALLERUP

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal lok. 1.10

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

Mail: kontakt@cphosteopati.com