Graviditetsmassage

Graviditetsmassage

Afslappende gravid massage

Fem gode grunde til at vælge graviditetsmassage hos CPH Osteopati

  • Massagen virker afstressende for dig og din krop - både til gavn for dig og din baby
  • Frigørelse af myoser og muskler under massagen vil give dig smertefrihed, samt bevægelighed og en aktiv graviditet.
  • Du vil opleve bedre søvn og restitution
  • Massagen øger blodcirkulationen og modvirker hævede ben og fødder
  • Du kan ligge afslappende på maven under massagen - helt sikkert både for dig og din baby.
Graviditetsmassage generelt.

Graviditetsmassage, som også kaldes gravidmassage, er en fysiologisk massage, der bruges til behandling og forebyggelse af spændinger, smerter og ømhed i muskler.

Massage til gravide er især effektivt ved smerter i nakke, skuldre, ryg, bækken og lænd samt generelle muskelspændinger i kroppen. Det er også effektivt hvis du er begyndt at opleve væskeophobninger i ben eller fødder - hvor vores specielle massage til venedrænage vil øge blodgennemstrømningen og hjælpe på tilbageløbet af blodsystemet og derved mindske hævelserneSpecialister i massage til gravide.

Hos CPH Osteopati har vi en speciel graviditetsmassagepude, som giver plads og støtte til både mave og barm, således at man ligger behageligt under behandlingen .

Vores specialdesignede graviditetspude som placeres på vores behandlingsbrikse,  gør det let at slappe af og nyde behandlingen - og hvem savner ikke at ligge afslappende og sikkert på maven når man er gravid?

Efter en graviditetsmassage, vil du kunne opleve en let og behagelig følelse i hele kroppen.  Den fysiske berøring gennem massage får din krop til at slappe af, og du mindsker antallet af stresshormoner og vil føle dig afstresset – hvilket er  godt for dig og dit barn. . På den måde forøger du dit energiniveau, og det smitter af på både helbred og humør.

Vi kan derfor tilbyde massage til alle gravide i alle trimestre. Graviditetsmassagen hos vores dygtige massør, Kim, er en god måde at afstresse og spænde kroppen af på, mens du venter dig. Gravidmassage er for dig, som ønsker smertelindring, hjælp til skavanker og skader eller bare har lyst til at forkæle dig selv.

Massage af gravide i København og Ballerup. Gravid massage mod rygsmerter, hovedpine og bækkenløsning

Hvad er Graviditetsmassage godt for

I forbindelse med graviditet oplever mange helt naturligt ømhed i ryg og skuldre, lægkramper, søvnproblemer eller væskeophobninger. Her vil en gravidmassage kunne løsne op for ømhed og gøre kroppen i stand til, at komme af med affaldsstoffer. Det vil fremme restitution og kan hjælpe til en bedre søvn.

Massage til gravide er en lindrende og behagelig behandling med fokus på din gravide krops velvære. Massagen aktiverer vores parasympatiske nervesystem (afslapningsnervesystemet) og stimulerer den naturlige blodcirkulationen i musklerne, så vævet får optimale helings -og restitutions vilkår. Automatisk øges den naturlige frigivelse af affaldsstoffer, og væskeansamlinger opløses.  Optagelsen af ilt og næringsstoffer vil ligeledes forbedres, så kroppen kan vende tilbage til sin naturlige balance.


Bækkenløsning og massage

Bækkenløsning opstår oftest i det første og det sidste tremester og en af de mest hyppige graviditets gener. Leddene vil naturligt blive smidiggjort af hormonsystemet via hormonet relaxin for at sikre at barnet kan passere gennem bækkenet. Ved bækkenløsning så løsner leddene, ledbånd og ligamenter sig for meget og ofte for tidligt i graviditeten. Dette øger muskelspændingen og massage af bindevævet omkring bækkenleddene er smertelindrende og kan bremse videreudviklingen af bækkenløsningen.Væske i kroppen i graviditeten

At blive gravid vil også betyde at de indre organers, blodkars og bindevævs placering og bevægelse vil ændre sig. Dette medfører ved størstedelen af de gravide at kredsløbet vil have sværere ved at strømme frit rundt. Dette kan vise sig i form af kramper, væske i kroppen og evt. uro og tunghed / træthed i kroppen eller områder i kroppen. Massage øger blodgennemstrømningen lokalt i kroppen og fremmer kredsløbets funktion. Kredsløbet er ansvarligt for at væske ikke ophober sig i kroppen. Bedre blodgennemstrømning mindsker derfor væskeophobning.Svangerskab og massage​

Svangerskabsforgiftningrammer ca. 3% af alle gravide. For ud for dette vil blodtrykket have været for højt og samtidig har kroppen udskilt protein i urinen. Massage virker midlertidig blodtrykssænkende. For kvinder der er i risiko for at få svangerskabsforgiftning, eller for dem der i forvejen har væske i kroppen vil regelmæssig helhedsmassage være ideelt.


Hovedpine i graviditeten og massage

Hovedpine er et hyppigt symptom i graviditeten. I graviditeten er spændingshovedpine og hormonrelateret hovedpine de hyppigste former, men  migræne og cervicogen hovedpine er ligeledes hyppige. Massage kan afstresse kroppen således det autonome nervesystem og hormonsystemet kommer i ro. Massage kan ligeledes løsne op for de muskler der har forårsaget cervicogen hovedpine således som ved spændingshovedpine.

Graviditets massage af nakken, hovedpine, væske i ben og væske i fødder. Professionel massage på amager og i Ballerup

Vi er specialuddannede
Vores massør Kim har en bred viden om kroppens anatomi, som bruges når han systematisk bearbejder din krops muskler i en grundig massage. Kim tager fat, når det er nødvendigt, men han fornemmer altid dine behov og en massage kan også være mild og blid ved kroppen. Din behandling tilrettelægges ud fra dine udfordringer således, at han når i dybden med hele kroppen eller med særligt udvalgte muskelområder.
Kim er færdiguddannet massør og er superviseret af vores færdiguddannede osteopater og fysioterapeuter og har derfor indgående viden om din krop og ekstra stort kendskab til det at have gener og spændinger under en graviditet.


Massage og osteopati
Vi kombinerer ofte den årsagsfokuserende osteopatiske behandling med den grundige massage. Lige netop de to behandlinger supplerer hinanden rigtig godt i en krop med spændinger, ømme muskler og stress. Man er velkommen til at booke til massage direkte, men kommer man til osteopati først, undersøger osteopaten årsagen til dine gener og sætter et behandlingsforløb igang som henad vejen kombineres med massagens mange gode egenskaber og fordele.

Hos CPH Osteopat behandler vores team mange graviditetsrelaterede problematikker som f.eks bækkenløsning, lændesmerter, rygsmerter, hovedpine, migræne, Iskiassmerter, mavesmerter. Vores dygtige osteopater er desuden specialuddannede i behandling af babyer og spædbørn.


Varighed - Pris Massage
60 minutter 550 kr.
30 minutter 350 kr.


HVAD SIGER VORES KLIENTER

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER