Første behandling

Din første behandlingHvad kan du forvente hos CPH Osteopati?


Vi anbefaler at du kommer i god tid for at falde til og for at undgå, at du føler dig stresset. Hvis du kommer på vores klinik på Amagerbro skal du blot tageplads i vente området. Hvis du kommer på vores klinik i ballerup, skal du tage elevatoren eller gå op af trappen fra receptionen og tage plads i vores venteområde uden for lokale nr 1.10.

Til din første behandling er der sat ca. 30 - 45 min. af alt efter hvilken osteopat du har valgt. Osteopaten vil først stille flere dybdegående og afklarende spørgsmål til dine problematikker. Herefter vil en efterfølgende fysisk undersøgelse med lette tryk og bevægelser af din krop, hjælpe med til at finde frem til årsagen til dine problemer samt stille en diagnose. Til den første konsultation kan du ikke forvente meget behandling, da det meste af tiden vil gå med at finde årsagerne til dine problemer gennem spørgsmål og undersøgelse.


Når dette er på plads vil et behandlingsforløb begynde. Et typisk osteopatisk forløb vil strække sig mellem 3-6 behandlinger, med mindre der er tale om en "kronisk" eller årelang problematik, i sådanne tilfælde kan det kræve yderligere behandlinger. Formålet med behandlingen er at behandle årsagerne til dine problemer. Vi behandler derfor ofte andre steder i kroppen end der hvor smerterne rent faktisk sidder.


Da en osteopat behandler og undersøger hele kroppen, skal du være opmærksom på, at du skal være afklædt, du bedes derfor tage komfortabelt undertøj på. Du bedes ligeledes medbringe et håndklæde til behandlingen, samt dit gule sygesikringsbevis. Til behandling af spædbørn anbefales det, at medbringe et tæppe/dyne evt. en sut samt lidt legetøj.


Hvad siger vores kunder om os?

15
18
11
16
8
31
19
4
10
17
2
25
22
9
13
7
28
27
1
6
30
23
24
26
29
14
20
21
3
5

CPH OSTEOPATI - KØBENHAVN S

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

Mail: kontakt@cphosteopati.com

CPH OSTEOPATI - BALLERUP

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal lok. 1.10

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

Mail: kontakt@cphosteopati.com