JESPER LUNDSTEEN

OSTEOPAT D.O M.R.O.DK stud.

Aut. FYSIOTERAPEUT BSc

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Forestil dig at du i kortere eller længere tid ikke har kunnet de ting, der giver dig glæde i din hverdag. Du har ondt når du står op, du får smerter i skulderen, når du rækker ud efter noget, du kan ikke lege med dine børn eller børnebørn på gulvet, du kan ikke gå ture med dine venner/veninder, du kan ikke dyrke den sport du elsker osv. Denne type problemer kender vi alle. Du har sikkert prøvet alt muligt uden vedvarende effekt, måske en recept på smertestillende piller, en hurtig behandling, nogle øvelser, beskeden om at komme igen i næste uge. Intet har virket og nu har du lyst til bare at give op. Det er her jeg kan hjælpe dig. Jeg hjælper dig med at finde de problematikker, der ligger til grund for dine symptomer, og evt. problematikker der i fremtiden vil give dig andre gener.

Jeg hjælper dig med at forblive aktiv og bevægelig, være fri for et liv med smertestillende piller, risikable og ubehagelige operationer og frygten for hvad der skal ske i fremtiden.


Hvordan arbejder jeg.

Jeg arbejder ud fra evidensbaseret viden, benytter mig at den bio-psyko-sociale model og medtager alle kroppens systemer og hierarkier. Det vil sige jeg ligeledes kigger på stressfaktorer i vævet, cirkulation i kroppen, organer, mekanik (muskler, knogler m.v.), hormoner, psykologiske faktorer m.v. Jeg har et holistisk syn og ser dig som en helhed.

Alle er forskellige og jeg ser derfor på alle aspekter, som kan have en indvirkning, ikke kun i din specifikke problematik, men også i dit liv og relationen herimellem.

Jeg arbejder med- og behandler alle problematikker hos alle individer.

Hos mig er du i centrum, du vil føle dig hørt og forstået, og jeg inddrager dig aktiv i forløbet og sammen lægger vi en behandlingsplan for dig, så du kan komme bedst muligt i mål. Jeg sørger for at du vil modtage den bedst mulige rådgivning og vejledning, og ikke blive ladt i stikken, så du kan gå herfra med ro i maven.


Hvad er mine specialer

Jeg sammenkobler både fysioterapi, osteopati, funktionel medicin og livsstilsfaktorer, til en stor helhed. Kroppen vil som udgangspunkt prøve at hele sig selv, når den ikke kan det, vil der være en eller flere motorer, der enten skaber og/eller fastholder problemet. Jeg specialiserer mig først og fremmest i at finde denne eller disse motorer og lægge en plan for hvordan vi fjerner den, så vi ikke kun behandler symptomerne, men fjerner selve problemet ved roden.

Denne motor skaber ofte et stressrespons i vævet, hvor kroppen vil forsøge at kompensere for dette, og før eller siden give op og giver dig de problematikker, du har lige nu. Dette stress kan både være skabt psykisk, systemisk/kemisk og mekanisk. Stressrespons er derfor ligeledes et sted hvor jeg specialiserer mig.

Jeg specialiserer mig desuden indenfor respiration og cirkulation, livsstilsproblematikker, organproblematikker, systemiske/kemiske ubalancer, funktionelle lidelser i hele kroppen, som fx smerter i skuldre, nakke, ryg, hofter, knæ osv.


Om mig

Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 2019 på UCN, hvor jeg undervejs har taget mange kurser, workshops m.v. Min naturlige trang til at blive klogere ledte mig videre til osteopati og funktionel medicin. Jeg ser disse fag som i perfekt synergi med hinanden.

Jeg er på nuværende tidspunkt osteopatstuderende og jeg tager løbende uddannelse i bl.a. funktionel medicin. En af mine styrker er at fysioterapi, osteopati og funktionel medicin også er mine hobbyer, og jeg bruger derfor meget fritid på disse. Der går ikke en uge imellem jeg har studeret og øget min viden. Jeg elsker derfor ligeledes at lege detektiv og finde ind til den motor, der starter og/eller fastholder din(e) problematik(ker).

Jeg er perfektionist, og jeg går derfor aktivt ind i din problematik og ligger en ære i at give den bedst mulige behandling for hvert individuelle forløb.

Jeg er at finde i CPH Osteopati Køge og ser frem til at møde og hjælpe dig med din problematik.


- Jesper


Osteopat Matti Kelmann. Færdig uddannet fysioterapeut og osteopat København Amager Ballerup

KONTAKT JESPER DIREKTE

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER