MARTIN LAURIDSEN

Aut. OSTEOPAT D.O - M.R.O DK

AUT. FYSIOTERAPEUT Bsc.

CAND.SCIENT. FYSIOTERAPI

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig med en markant reduktion af dine smerter. Uanset din smertetype er én ting helt sikkert: Det er ikke normalt eller rimeligt at have ondt. Jeg oplever alt for ofte, at mennesker i smerte har fået fortalt, at det er en del af tilværelsen, og at man skal lære at leve med det - også af  sundhedsfagligt personale. Jeg mangler jeg stadig at blive overbevist om, at smerter ikke altid kan lindres.


Jeg kan hjælpe dig med en forklaring på, hvorfor du har ondt. Det er altid rimeligt. at få en seriøs samtale om, hvorfor man oplever smerter. Jeg giver dig min egen diagnostiske konklusion i et helt almindelig sprog – samt en konkret og forståelig behandlingsplan.

Jeg kan hjælpe dig med at få din hverdagsfunktion tilbage. Oftest stopper smerterne dig i noget, som du holder af - eller i noget helt basalt som blot at sove uforstyrret. Det kan de fleste leve med kortvarigt. Når det til gengæld vedvarende påvirker din identitet, begrænser din arbejdsevne eller din helt almindelige kropslige funktion, vil de fleste stå med følelsen af, at deres daglige overskud og livskvalitet bliver markant reduceret.

Min behandling med osteopati vil få dig tilbage til det, du holder af – og på lang sigt vedligeholde dit resultat og forebygge fremtidige smerteproblematikker.


Hvordan arbejder jeg?

Nu bliver det lidt teknisk, men ikke desto mindre væsentligt for osteopatisk behandling. Mennesket består af forskellige kropslige systemer, og osteopati bør adressere alle disse systemer samtidigt for at kunne behandle kroppen som en helhed. Jeg arbejder derfor med teknikker, som  bløddelsbehandling, led-manipulationer og øvelsesterapi.

Desuden anvender jeg blødere teknikker for kroppens ledbånd, bindevævsteknikker for organerne og kraniosakrale teknikker for nervesystemet. Derfor benyttes et bredt arsenal af teknikker ved hver behandling - og du vil ofte opleve, at du bliver behandlet andre steder end der, hvor du har dine  symptomer for at behandle årsagen til symptomerne.


Jeg finder årsagen til dit problem ved at høre din sygehistorik samt se og mærke grundigt på din krop. Ofte peger alt mod den samme årsag, og ofte oplever du dette sammen med mig i behandlerrummet.

Vigtigst af alt er, at det er min opgave som din behandler at hjælpe dig - jeg stiller ikke nødvendigvis krav til dig. Du vil måske nogle gange føle, at jeg blander mig i din livsstil og opfordrer og motiverer dig til forandring. Det kan bidrage til et hurtigere, bedre og længerevarende resultat, men er ikke påkrævet.

Du skal vide, at jeg altid kun blander mig, for at hjælpe dig. Ofte skal der ikke meget til.


Hvad er mine specialer?

Kroppen bør kunne hele sig selv. Mange i samme alder som dig, har ikke problemer med smerte, men det har du. Der må altså være en årsag til, at du har smerte, men at andre ikke har det. Jeg har først og fremmest specialiseret mig i at finde netop din årsag til smerte og dermed bevæget mig væk fra den klassiske symptombehandling til årsagsbehandling.

Hvis du tidligere er blevet opgivet af andre behandlere, kan min tilgang måske hjælpe.


Stress medfører, at kroppen kompenserer. Stress er kompliceret, da det viser sig både psykisk, systemisk og fysisk. Du møder oftest mig, når kroppen er træt af stress og ikke længere kan holde kompensationen ud – og hvor andre områder i kroppen ikke kan tage over.

Jeg har specialiseret mig i at behandle stress: Psykisk stress gennem teknikker for vejrtræknings- og nervesystemet, systemisk stress gennem livsstils-tiltag og fysisk stress gennem arvævs- og traumebehandling.

Jeg har specialiseret mig i at behandle mennesker. og aldersgrupper fre babyer til voksne.

Aldersgruppe og køn betyder personligt og fagligt intet for mig, men yngre patienter påvirkes oftest hurtigere af behandling end ældre. Teknikker målrettes den aktuelle aldersgruppe f.eks. små børn, som behandles med teknikker, som tager hensyn til sikkerhed, deres manglende mulighed for kommunikation og deres krop, som er i udvikling. Det har derfor ingen betydning for din behandling, om du er elitesportsudøver eller kontorarbejder – det bestemmer kun, hvad din krop er vant til, og potentielt hvad der er årsagen til dit problem.


Om mig

Jeg er uddannet og autoriseret fysioterapeut i med en kandidatoverbygning i sportsfysioterapi, evidensbaseret behandling og formidling.

Ikke mindst er jeg også færdiguddannet, autoriseret osteopat  - samlet gør det mig til en af danmarks eneste og højest uddannede Osteopater med fysioterapeutisk baggrund.

Jeg er en passioneret familiefar, ekstrovert, musiknørd, og så er jeg også i min fritid optaget af mit fag og i min egen personlige udvikling indenfor osteopati. Jeg bestræber mig på at være empatisk, vidende og forklarende uden at være kedelig - jeg elsker at grine af tilværelsen specielt sammen med andre.


- Martin


KONTAKT MARTIN DIREKTE

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER