Martin

OSTEOPAT D.O

FYSIOTERAPEUT Bsc

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig med at identificere de bagvedlæggende mekanismer til dine udfordringer. Når først vi har fundet dine reelle problemer, vil din behandling være mere effektiv og holdbar.
Det allervigtigste for mig er, at vi kan løse din udfordring i et godt samarbejde, og jeg vil gøre mit bedste for øge dit velvære.


Hvordan arbejder jeg

Mit udgangspunkt er en samlet sundhedsvurdering med et osteopatisk mindset. Derfor vil du måske opleve, at undersøgelsen og behandlingen er anderledes end, hvad du har prøvet før. Det betyder, at du kan hjælpes, hvor du tidligere er forsøgt behandlet uden succes. Dine behov er individuelle, og det vil der tages udgangspunkt i.


Som osteopat stimulerer jeg kroppen gennem manuel behandling for at aktivere kroppens selvhelende effekt, så du kan generobre din funktionsdygtighed. Jeg behandler med hænderne og bruger min viden og indsigt i det hele menneske, samt omfattende viden om forskellige sundhedsaspekter.
Behandlingen består også i høj grad af fremadrettet råd og vejledning, hvor det tilstræbes at du inddrages mest muligt.  Hvis jeg erfarer, at din behandling kræver kompetencer, som ligger udenfor mine evner, vil jeg vejlede og hjælpe dig videre til andet relevant forløb.


Hvad er mine specialer

Jeg har en særlig interesse i problemer i organsystemerne, fx forskellige problemer med fordøjelsen og jeg har taget flere forskellige kurser indenfor biokemi.

I min dagligdag ser jeg mange forskellige udfordringer, herunder mennesker med tilbagevendende problematikker eller længerevarende smerter. Jeg behandler ofte migræne og hovedpiner, samt gener efter forskellige operationer.


Om mig

Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 2013 og blev senere færdiguddannet osteopat i 2018. Jeg har behandlet et bredt spektrum af mennesker, lige fra den ældre til den unge topidrætsudøver. Det er vigtigt for mig, at behandlingsplanen giver mening for dig, da der ofte skal ændringer til for at opnå det bedste resultat.
Jeg har tidligere været meget aktiv idrætsudøver, hvor interessen for kroppen blev grundlagt.
Jeg er at finde på klinikken på Amager.
KONTAKT MARTIN DIREKTE