VAIVA PETRENAITE

FÆRDIGGJORT UDDANNELSEN I OSTEOPATI (AFVENTER AUTORISATION)

AUT. LÆGE, SPECIALLÆGE I NEUROLOGI

- OVERLÆGE PÅ ROSKILDE UNIVERSITETSHOSPITAL

OBS. KUN TILSKUD FRA DANMARK VED GR. 2

OBS. TAGER IKKE IMOD FORSIKRINGER

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg glæder mig til at møde dig der, hvor du er, med de problemer du måtte have. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan finde den bedste mulige løsning for dig.

Der findes ikke for små eller for store problemer, jeg er villig til at hjælpe dig med det du har behov for, lige meget om det drejer sig om smerter, fordøjelses problemer, stress, immunitets problemer, søvnproblemer, hovedpine, svimmelhed, tinnitus og så videre.

Jeg ser på kroppen som en helhed, hvor alle aspekter af din krop er vigtige og kan spille ind. Efter undersøgelsen vil jeg i samråd med dig planlægge din behandling, som jeg tror bedst passer til dig og din krop.

Jeg vil hjælpe dig med at opnå smertefrihed eller smertelindring og få en bedre forståelse for din krop og sind, og hvordan det hele hænger sammen.

Mit mål er at rette på de problemer, som du har og reetablere balancen i din krop og hjælpe dig at komme tilbage til en bedre hverdag.

 

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder holistisk og ser på hele mennesket.

Jeg ved at smerter i et sted af kroppen kan skyldes problemer i et andet sted af kroppen, som jeg vil forsøge at finde. Derfor vil jeg ikke kun behandle dine nuværende symptomer, men forsøge at finde årsagen til dem og vil behandle dem. På den måde vil jeg sikre mig at behandlingen vil have en længerevarende effekt.

Jeg er ambitiøs på dine og mine vegne og vil gerne have at du får det bedre hurtigst muligt og vil få en vedvarende symptomfri hverdag.

Jeg forklarer hvad jeg gør, og hvorfor, undervejs og vil inddrage dig i behandlingsprocessen. Jeg er empatisk og er god til at lytte og kan også fungere som coach hvis du har brug for det.

 

Hvad er mine specialer?

Pga af min brede lægevidenskabelige viden har jeg en dybere forståelse af dine helbredsproblemer og kan hurtigt skabe mig overblik over dem.

På grund af mit speciale som neurolog har jeg en særlig interesse for osteopatisk behandling af forskellige typer hovedpine, svimmelhed, tinnitus, følger efter hjernerystelse, wiplash, nakkesmerter eller stress symptomer.

Jeg er ligeledes interesseret i behandling af skuldersmerter, vejrtræknings problemer, følge efter Corona infektion, diverse immunitets problemer, træthed, manglende energi og fordøjelses problemer, samt menstruationssmerter, eller vandlednings problemer, men alle andre problemstillinger er også velkommen.

Jeg kan godt lide en blød tilgang til behandling derfor inddrager jeg ofte fascia behandling, craniosacral behandling, indre organ behandling, mobiliserings tekniker, muskel energi teknikker (MET) og lignende behandlingsteknikker.

 

Om mig

Jeg falder en smule ude fra kategorien, da jeg er en af de meget få læger i Danmark som har en osteopati uddannelse og er den første neurolog i faget.

Efter en mangeårig lægekarriere har jeg indset, at der er en del patienter som vi læger, ikke har redskaber til at hjælpe (som regel de patienter hvor alle undersøgelser viser normale forhold på trods af vedvarende symptomer)

Undervejs har jeg stiftet kendskab til osteopati, som har fascineret mig med dens holistiske syn på et menneske. Derfor har jeg startet Master i osteopati uddannelse på The International Academy of Osteopathy i 2019 og blev færdig med DO delen i juni 2023 og afventer dansk autorisation. Jeg mangler stadigvæk at færdiggøre min Master thesis.

Jeg er både uddannet som almen praktiserende læge (1999) og som neurolog (2008). Derfor har jeg ret bred sundhedsfaglig viden og arbejder aktuelt som overlæge på Neurologisk afdeling på Sjællands Universitets hospital i Roskilde. Jeg har ligeledes en del erfaring inden for forskning og undervisning.

Igennem årende har jeg også haft en stor interesse i psykologi. Derfor har jeg taget diverse kurser inden for dette og blev også færdig som coach i 2016.

Som et menneske er jeg engageret, energisk, kreativ og løsnings orienteret og har gode kommunikationsevner.

Jeg vil møde dig med bred sundhedsfaglig viden og med empatisk tilgang og engagement og vil hjælpe dig på bedst mulig måde.

Du kan finde mig på klinikken i Ballerup.

 

Osteopat og Fysioterapeut med mere end 20 års klinisk erfaring. Ostopati i Ballerup. God til Børn og voksne. Speciale i hovedpine, whiplash, hjernerystelse mv

KONTAKT VAIVA DIREKTE

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER