CPH Osteopati Birkerød

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

Osteopati Birkerød, Osteopatisk behandling nordsjælland. Osteopater Lyngby, bagsvært, værløse, hørsholm, allerød, lillerød, virum. Autoriseret osteopat

Hos CPH OSTEOPATI BIRKERØD ser vi frem til at byde dig velkommen til nordsjællands største osteopatiske klinik. Vi er de førende inden for osteopati i Danmark og har 4 afdelinger fordelt på sjælland. Vores klinik i Birkerød er den største og her kan vi byde velkommen i en 200m2 stor klinik med store moderne behandlingsrum, flot lys indretning, lækkert venteområde  og handicapvenlige forhold.


Vi har speciale i osteopati, men vores osteopater er både uddannede osteopater og fysioterapeuter.

På klinikken tilbyder vi osteopati og fysioterapi. Find os centralt, på hovedgaden i Birkerød, lige ved kongevejen og under 1 km fra Birkerød station.  Vi har altid gratis parkering på parkeringspladsen ved Kildedalsvej og altid ledige parkeringspladser inden for 1 min. gå afstand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Find os i Birkerød.

Hovedgaden 4 2. sal danner rammen om vores centralt beliggende klinik og du altid nemt kan komme til.

Vi ligger i starten af hovedgaden tæt på Kongevejen.

Hovedopgangen ligger til venstre for det store glasparti i gavlen ved Kildedalsvej, væk fra kongevejen. lige ved parkeringspladsen.

Vi ligger på 2 sal og hvis der er behov for elevator er den i opgangen, til højre for det store glasparti ved nummer 2 - samme indgang som hudlægerne.

Vores adresse er;

Hovedgaden 4, 2. sal

3460 Birkerød


Betingelser og praktik


Medbring til behandlingen,

Til behandlingen bedes du medbringe et håndklæde eller et lagen som skal ligge på briksen under behandlingen. ​


Afbud

Skal ske seneste 24 timer før. Det kan gøres online eller via telefon 93 888 303. Ved forsent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.


Betaling

Der afregnes uden undtagelse hver gang, efter endt behandling, til Osteopaten. Hos CPH Osteopati i Ballerup  har du mulighed for, at betale med mobilepay eller kontant.


Ingen henvisning nødvendig

Du behøver ikke en henvisning for at blive behandlet hos CPH Osteopati | Ballerup Osteopati. Vi er ikke en del af den offentlige sygesikring, og der vil derfor ikke være tilskud herfra.


Forsikring dækker osteopati.

Hvis du medlem af sygeforsikring danmark, vil der være tilskud til osteopati. Ønskes automatisk refundering, skal du blot give os besked ved første konsultation.


Rigtig mange private sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis honoraret til osteopati - kontakt dit forsikringsselskab inden behandlingsstart for, at høre om du er dækket.

Du skal være opmærksom på, at mange forsikringsselskaber  kun dækker behandling hos en fysioterapeut der har overenskomst med den offentlige sygeforsikring, dette har vi ikke. Følgende forsikringssekaber dækker osteopati.  Danica Pension, IF Skadeforsikring, Alm. Brand Sundhedsforsikring, Nordic Netcare, Lærestandens Brandforsikring, PFA, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, Dansk Sundhedssikring, CODAN, Tryg, Topdanmark​, Bupa


Du afregner selv med dit forsikringsselskab - PFA og NN undtaget - og du er selv ansvarlig for, at sørge for at dit forsikringsselskab dækker dine behandlinger hos os.

Læs mere her.

Vores priser

Priserne er varrierende fra  behandler til behandler.

Det der afgør prisen, er behandlerens erfaring, uddannelse evt efteruddannelse mv. Du kan læse om priserne her.

Her under kan du læse mere om vores behandlere hos CPH Osteopati Birkerød

Osteopati nordsjælland. Sjællands største osteopati klinik. Osteopati Virum, lyngby Alleræd, Lillrød. Osteopati og fysioterapi

Hvem er vi?

Vi har et stærkt team af rutinerede fuldtids osteopater på vores klinik i Birkerød med mere end 30 års klinisk erfaring tilsammen. Vi har et tæt samarbejde osteopaterne i mellem og bruger ofte hinandens specialer og kompetancer, for at sikre dig den mest optimale behandling. Her kan du læse mere om hvem du kan møde på vores klinik i Birkerød.


MATTI

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års klinikskerfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.

OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års kliniksk erfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.


DANIEL

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års klinikskerfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.

MSc OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT

Daniel kan hjælpe alle aldersgrupper, diagnoser og livsstile, og uanset om du har en akut eller kronisk lidelse.
Hans særlige ekspertiser ligger især inden for problematikker vedrørende babyer, bækken, ryg, nakke, hofte, menstruationssmerter, post-graviditetskomplikationer, mavetarm, stress samt hjernerystelser.


THEIS

Nicolas Commaret. Med en doktor grad i Osteopati fra Frankrig findes ikke et højere uddannelsesniveau inden for faget.   Dygtig til langvarrige problemer i kroppen. Speciale i tarm og immun system og god til de helt små.

MSc OSTEOPAT. M.R.O. DK

Aut. FYSIOTERAPEUT

Theis er en af de højst uddannede osteopater vi har. Han osteopat, fysioterapeut og har en bachelor i ernæring. Han er særlig dygtig til fordøjelse, ryg, bækken, nakke, hjenerystelse mv. Han er iøvrigt dygtig til de helt små.

KONTAKT CPH OSTEOPATI BIRKERØD

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal + 2. sal

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER