Vi behandler

Dygtige og kompetente osteopater


Vi tilbyder effektiv osteopatisk behandling til alle, lige fra babyer til voksne, på vores 3 klinikker beliggende centralt i København Ballerup og Køge

Vi er færdiguddannede osteopater, vi er autoriserede og medlem af danske osteopater og har alle også har en bachelorgrad i fysioterapi.
Her kan du se de problematikker vi hyppigst behandler på vores klinikker. Klik på overskrifterne for, at læse mere om behandlingen af din problematik.

Er du tvivl om vi kan hjælpe dig? Så kontakt os på tlf 93888303 eller send os en mail på kontakt@cphosteopati.com.

For online booking - klik her.  HUSK, du kan bruge din private sundhedsforsikring hos os, læs mere her.


Vi hjælper blandt andet med;


Fem altafgørende grunde til hvorfor du skal vælge CPH Osteopati:

  1. Hos CPH Osteopati har vi et ekstremt højt faglig niveau - Vores behandlere  har to statsautoriserede uddannelser som baggrund. Vi er både færdiguddannede osteopater og har en professionsbachelor grad i fysioterapi.

  2. Vi betragter hele din krop som én sammenhængende mekanisme og på den måde identificeres årsagen til dine udfordringer særdeles effektivt.

  3.  Vi arbejder yderst grundigt med hele din krop: knogler, led, bindevæv, muskler, organer og nerver. Formålet med behandlingen er, at få din krop i balance så den kan helbrede sig selv.

  4. Vi kan ofte afhjælpe smerter og problemer, hvor anden behandling har givet op

  5. Du opnår en langvarig effekt, fordi behandlingsforløbet er så grundigt og fordi vi altid kombinerer din behandling med relevante fysioterapeutiske øvelser.

VÆLG DEN KLINIK DER PASSER DIG BEDST

CPH OSTEOPATI | AMAGER KØBENHAVN

Eliasgade 10 th

2300 København S


CPH OSTEOPATI | BALLERUP

Industriparken 44A 1. & 2. sal

2750 Ballerup (SUNPARK)


CPH OSTEOPATI | KØGE

Falkevej 22

4600 Køge