CPH Osteopati Køge

CPH OSTEOPATI KØGE

Hos CPH OSTEOPATI KØGE ser vi frem til at byde dig velkommen til Køges første og største professionelle osteopatiske klinik.  Vores fokus er på at hjælpe dig af med årsagerne til dine smerter og skavanker.

Vi har speciale i osteopati, men er både uddannede  osteopater og fysioterapeuter og vi er statsautoriserede.

I vores moderne klinik tæt på offentlig transport og lige ved mortorvejen og har vi vores egen lukkede afdeling med eget lyst og venligt venteværelse og indbydende klinik lokaler. 


Find os centralt tæt på motorvejen og Ølby station

Du kan finde vores moderne ostepatiske i den nordlige del af Køge, Vi er nemme at komme til da vi ligger ved hovedåren for både offentlig og privat transport. Vi ligger nemlig meget tæt på ølby station og få minutter fra  køgebugt motorvejen. Vi ligger i Køges nye sundhedscenter Domus Falcom som er beliggende få meter fra Fitness World og tæt på Køge stadion og hospitalet,


Parkering

Vi har gratis og ubegrænset parkering ved sundhedshuset, men er der optaget er det også muligt at parkere gratis og utidsbegrænset på hele falkevej.


Handicapforhold

Vores klinik har meget handicapvenlige forhold, med parkering lige ved døren og ingen trapper.
Vi har ligeledes handicapvenlige toiletforhold.


Vores adresse er

Falkevej 22

4600 Køge

Betingelser og praktik


Medbring til behandlingen,

Til behandlingen bedes du medbringe et håndklæde eller et lagen som skal ligge på briksen under behandlingen. ​


Afbud

Skal ske seneste 24 timer før. Det kan gøres online eller via telefon 93 888 303. Ved forsent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.


Betaling

Der afregnes uden undtagelse hver gang, efter endt behandling, til Osteopaten. Hos CPH Osteopati i Køge  har du mulighed for, at betale med mobilepay eller kontant.


Ingen henvisning nødvendig

Du behøver ikke en henvisning for at blive behandlet hos CPH Osteopati | Køge Osteopati. Vi er ikke en del af den offentlige sygesikring, og der vil derfor ikke være tilskud herfra.


Forsikring dækker osteopati.

Hvis du medlem af sygeforsikring danmark, vil der være tilskud til osteopati. Ønskes automatisk refundering, skal du blot give os besked ved første konsultation.


Rigtig mange private sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis honoraret til osteopati - kontakt dit forsikringsselskab inden behandlingsstart for, at høre om du er dækket.

Du skal være opmærksom på, at mange forsikringsselskaber  kun dækker behandling hos en fysioterapeut der har overenskomst med den offentlige sygeforsikring, dette har vi ikke. Følgende forsikringssekaber dækker osteopati.  Danica Pension, IF Skadeforsikring, Alm. Brand Sundhedsforsikring, Nordic Netcare, Lærestandens Brandforsikring, PFA, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, Dansk Sundhedssikring, CODAN, Tryg, Topdanmark​, Bupa


Du afregner selv med dit forsikringsselskab - PFA undtaget -og du er selv ansvarlig for, at sørge for at dit forsikringsselskab dækker dine behandlinger hos os.

Læs mere her.

Vores priser

Priserne er varrierende fra  behandler til behandler.

Det der afgør prisen, er behandlerens erfaring, uddannelse evt efteruddannelse mv. Du kan læse om priserne her.

Her under kan du læse mere om vores behandlere hos CPH Osteopati | Køge Osteopati

Hvem er vi?

Vi har et stærkt team af behandlere på alle vores klinikker. Vi har et tæt samarbejde og bruger ofte hinandens specialer og kompetencer. Her kan du læse mere om hvem du kan møde på vores klinik i Køge.

RENE

Nicolas Commaret. Med en doktor grad i Osteopati fra Frankrig findes ikke et højere uddannelsesniveau inden for faget.   Dygtig til langvarrige problemer i kroppen. Speciale i tarm og immun system og god til de helt små.

Aut. OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT
LEDER HOS CPH OSTEOPATI

En af de dygtigste og mest erfarne osteopater hos CPH Osteopati. Rene kan behandle alle og har lang erfaring. Han er specielt god til babyer og problemer med mave-tarm og immun systemet.

DAVID

Nicolas Commaret. Med en doktor grad i Osteopati fra Frankrig findes ikke et højere uddannelsesniveau inden for faget.   Dygtig til langvarrige problemer i kroppen. Speciale i tarm og immun system og god til de helt små.

Aut. OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT


DEBORAH

Nicolas Commaret. Med en doktor grad i Osteopati fra Frankrig findes ikke et højere uddannelsesniveau inden for faget.   Dygtig til langvarrige problemer i kroppen. Speciale i tarm og immun system og god til de helt små.

OSTEOPAT Stud. M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT

Specialist i skulder, nakke, ryg, hofte, knæ, fod og kvinderelaterede problematikker som f.eks underliv, inkontinens, menstruations og graviditets gener.
Rigtig mange års klinisk erfaring som uddannet fysioterapeut og osteopat stud

KONTAKT CPH OSTEOPATI KØGE

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BALLERUP

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal + 2. sal

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER