Babytjek

5 grunde til at komme forbi til et babytjek

  • Vi er specialuddannende i behandling af babyer og har mange års erfaring.
  • Vi udfører en dybdegående samtale med forældrene og undersøger babyen grundigt i en afslappet og rolig atmosfære.
  • Osteopati til babyer er en blid og effektiv undersøgelse og behandling, der kan få jeres baby til at føle sig tryg.
  • Vi supplerer behandlingen med råd om søvn, kosttilskud, lejring, gør-det-selv behandling og øvelser.
  • Vi sørger for at sætte jer grundigt ind hvad vi undersøger og hvad vi evt finder

Grundigt baby tjek - Amager, Ballerup, Køge.

Osteopatisk babybehandling og undersøgelse er vores speciale hos CPH Osteopati. Vi ser både de helt små og lidt større børn på klinikken.

Er I det mindste i tvivl om at jeres lille nyfødte baby har det godt, eller vil i blot have tjekket jeres baby igennem så står vi til rådighed.

Læs mere herunder, eller kontakt os direkte på mail eller telefon 93888303. Hvem skal du vægle til dit baby tjek, Vi anbefaler vores dygtige behandler med speciale inden for baby behandling. Dzenis, Rene, Mette, eller Theis

babytjek København. Osteopatisk bebybehandling. Beby behandling på Amager, Ballerup og Køge. Specialister i behandling af spædbørn og baby

Baby Osteopat – Tjek af babyer 0 – 1 år

Fødslen kan nogle gange være en hård oplevelse – både for mor og baby.

Usant hvordan man ser på det, vil din baby blive udsat for store påvirkninger under fødslen –  også selvom fødslen er foregået nemt og gnidningsløst.

Derfor er det gavnligt for barnet at få et babytjek og en behandling hos  CPH Osteopati og vi har specialiseret os i at undersøge og behandle din baby.


Din baby behøver ikke have symptomer - vi undersøger grundigt

Vi oplever at rigtig mange forældre ønsker at være på den sikre side og derfor gerne vil have et babytjek hos vores dygtige osteopater Mette, Rene og Ane - også selvom babyen ikke har symptomer.

Vi hjælper altid gerne med et babytjek, for at give jeres lille nye vidunder den bedste start på livet og give jer forældre ro i maven. I alle tilfælde kan vi hjælpe med råd og vejledning og grundige svar på de spørgsmål i evt. måtte have vedr.. trivsel, søvn, bevægelse, udvikling mv.


Din baby kan have symptomer og vi kan hjælpe

Oplever du, at din baby græder meget, har søvnbesvær, har hyppige ørebetændelser, døjer med kolik, har torticollis og kranie asymmetri, allergi, har udfordringer med amning eller fordøjelsen, et skævt bevægemønster, har fladt baghoved, har favoritside i nakken?

Så kan det være indikator for osteopatisk behandling.

I kan også opleve problemer så som at jeres baby ikke vil ligge på maven, er motorisk udfordret, ikke griber ud efter legetøj eller lign,  græder ved berøring af hovedet, skulder og nakke , så er osteopati også indikeret.

undersøgelse af baby og spædbørn. Vi har specialie i baby behandling. Osteopati til baby. Amager, Ballerup og Køge

Vi anbefaler et osteopatisk babytjek hos CPH Osteopati - Amager, Køge, Ballerup

 I forbindelse med graviditeten og fødslen kan der opstå en ubalance i barnets krop på grund af flere faktorer: 

Din baby kan have haft en ureglmæssig position i livmoderen. Hvis barnet har ligget med hovedet opad  i den sidste del af graviditeten, er det sandsynligt, at mors ribben har trykket på kraniet og medført en skævhed i kraniets knogler eller fladt baghoved. Læs mere om assymetrisk kranie her.


Har barnet vendt  forkert under fødslen og er eksempelvis født med numsen først eller som stjernekikker kan der en ubalance i kraniet, bækkenet og i resten af babyens krop. Det kan også være sket pg af en hurtig og kort fødsel, men også en lang fødsel hvor baby har siddet fast længe i bækkenet. I alle tilfælde kan vi undersøge og behandle dysfunktioer dette evt måtte have medført.


Andre tilfælde hvor babytjek er relevante kan være hvis fødslen blev sat i gang eller der har der været vandafgang inden veerne begyndte.

Hvis der har været akut kejsersnit, blevet lagt epidural blokade samt andet smertestillende under fødslen eller hvis jeres barn blev taget med sugekop.

Alle disse faktorer kan være med til at skabe en ubalance i den lille krop i form af spændinger og skævheder og derfor anbefaler vi et babytjek og behandling hos en af vores specialiserede osteopater.


Hvordan foregår et baby tjek?

Vi undersøger din baby grundigt!

– Vi tjekker første og fremmest bevægeligheden i nakken og kraniet. Herefter tjekker vi resten af ryggen, bækkenet og hofterne. Vi vurderer også altid stramheden af babys tungebånd, sutteevne og kæbebevægelse. Vi har desuden altid fokus på din babys tarmsystem og undersøger systemet for spændinger eller ureglmæssigheder. Undersøgelse og behandling af din baby er meget blid. Vi benytter os ofte af kraniel osteopati og meget blid mobilisering af leddene og afspænding af bindevæv.


Hvor mange gange skal din baby behandles hos osteopat?

Hvis det under baby tjekket vurderes at jeres beby har behov for behandling vil vi opstarte et behandlingsforløb. I de fleste tilfælde ses ofte en bedring efter de første 2-3 gange, men nogle problematikker har tendens til at vende tilbage.

Vores forløb strækker sig oftest over 4-6 behandlinger. 


Tilbud på babytjek.
Det er nu muligt at få et babytjek reducerede priser hos vores osteopat studerende. Vores studerende har gennemgået interne kurser i diagnosticering, vurdering, undersøgelse og behandling af jeres baby. Hvis vi finder mere komplicerede prorblematikker vil jeres baby efter babytjek blive tilbudt behandling hos vores færdiguddannede osteopater. Hvis du ønsker at spare mere end 25% på et babytjek kan du vælge et trygt, grundigt og sikkert baby tjek hos vores osteopat studerende Deborah og Dzenis


Kontakt vores primære babybehandlere eller bliv ringet op.

Dzenis Zukovic, Rene Andersen, Mette Gliese, Theis Kiszka, Martin Mensah, Nicolas Commaret  har alle lang erfaring med behandling af babyer og er vores primære baby behandlere. De udfører også baby tjek.
Hos os er jeres baby i de tryggeste hænder og vores kliniske erfaring er meget lang, da vi også har baggrund som fysioterapeuter. Kontakt os direkte idag hvis I har spørgsmål til behandling af jeres baby på mail kontakt@cphosteopati.com -
 du kan også booke tid til behandling af din baby online ved at klikke her. 

babybehandling, spædbørn, reflux, kolik, forstoppelse, baby, osteopati københavn Ballerup, Køge