Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

VI HJÆLPER DIN BABY - BABY TJEK

TRIVES MIN BABY? - TJEK AF DIN BABY FRA TOP TIL TÅ

KORT OM BABYTJEK

Osteopatisk babybehandling og undersøgelse er vores speciale hos CPH Osteopati. Vi ser både de helt små (babyer og spædbørn) og lidt større børn på klinikken. Er I det mindste i tvivl om at jeres lille nyfødte baby har det godt, eller vil i blot have tjekket jeres baby igennem så står vi til rådighed. Vi tjekker jeres baby igennem fra top til tå for at tjekke for spændinger, skævheder, asymmetri, bevægelighed etc.

Vi supplerer behandlingen med råd om søvn, kosttilskud, lejring, gør-det-selv behandling og øvelser.

Vi sørger for at sætte jer grundigt ind hvad vi undersøger og hvad vi evt finder.


Vi anbefaler vores dygtige behandlere med speciale inden for baby behandling.
Rene, Theis, Daniel, Dzenis, Sara, Martin, Alex, Mina og MortenTJEK AF DIN BABY

I forbindelse med graviditeten og fødslen kan der opstå en ubalance i barnets krop på grund af flere faktorer: 

Din baby kan have haft en uregelmæssig position i livmoderen. Hvis barnet eksempelvis har ligget med hovedet opad i den sidste del af graviditeten, er det sandsynligt, at morens ribben har trykket på kraniet og medført en skævhed i kraniets knogler eller skabt et fladt baghoved. Læs mere om assymetrisk kranie her.


Har barnet vendt forkert under fødslen og hvis det eksempelvis er født med numsen først eller som stjernekikker kan der være en ubalance i kraniet, bækkenet og i resten af babyens krop. Det kan også være sket pga. af en hurtig og kort fødsel, men også en lang fødsel hvor baby har siddet fast længe i bækkenet. I alle tilfælde kan vi undersøge og behandle dysfunktioner dette evt måtte have medført.


Andre tilfælde hvor babytjek er relevante kan være hvis fødslen blev sat i gang eller hvis der har der været vandafgang inden veerne begyndte, men også hvis der har været akut kejsersnit, blevet lagt epidural blokade samt andet smertestillende under fødslen eller hvis jeres barn blev taget med sugekop.

Alle disse faktorer kan være med til at skabe en ubalance i den lille krop i form af spændinger og skævheder og derfor anbefaler vi et babytjek og behandling hos en af vores specialiserede osteopater.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

babytjek København. Osteopatisk bebybehandling. Beby behandling på Amager, Ballerup og Køge. Specialister i behandling af spædbørn og baby

TJEK AF BABY UDEN SYMPTOMER

Vi oplever at rigtig mange forældre ønsker at være på den sikre side og derfor gerne vil have et babytjek hos vores dygtige osteopater - også selvom babyen ikke har symptomer. Ved et generelt babytjek vil vi undersøge din baby fra top til tå, hvor vi vil kigge på om der er tendens til fladt/skævt kranie, om der er spændinger i ryg, nakke, bækken mv., om fordøjelsessystemet fungerer som det skal o.l. 

Vi hjælper altid gerne med et babytjek, for at give jeres lille nye vidunder den bedste start på livet og give jer forældre ro i maven. I langt de fleste tilfælde finder vi problematikker som måske ikke nu giver problemer, men som på sigt muligvis kan udvilke sig.

I alle tilfælde kan vi hjælpe med råd og vejledning og grundige svar på de spørgsmål i evt. måtte have vedr. trivsel, søvn, bevægelse, udvikling mv.

TJEK AF BABY MED SYMPTOMER

Oplever du, at din baby græder meget, har søvnbesvær, har hyppige ørebetændelser, døjer med kolik, har torticollis og kranie asymmetri, allergi, har udfordringer med amning eller fordøjelsen, et skævt bevægemønster, har fladt baghoved, har favoritside i nakken? - Så kan osteopati hjælpe. 

I kan også opleve problemer så som at jeres baby ikke vil ligge på maven, er motorisk udfordret, ikke griber ud efter legetøj eller lign,  græder ved berøring af hovedet, skulder og nakke og også her er osteopati den rette behandlingsform.

I disse tilfælde vil babytjekket tage udgangspunkt i de udfordringer I oplever som de største for jeres baby, således at der tages fat med det samme, dér hvor der er behov for det. 

babybehandling, spædbørn, reflux, kolik, forstoppelse, baby, osteopati københavn Ballerup, Køge

HVORDAN FOREGÅR ET BABYTJEK?

Vi undersøger din baby grundigt!

– Vi tjekker første og fremmest bevægeligheden i nakken og kraniet. Herefter tjekker vi resten af ryggen, bækkenet og hofterne. Vi vurderer også altid stramheden af babys tungebånd, sutteevne og kæbebevægelse. Vi har desuden altid fokus på din babys tarmsystem og undersøger systemet for spændinger eller ureglmæssigheder. Undersøgelsen og behandlingen af din baby er meget blid. Vi benytter os ofte af kraniel osteopati og meget blid mobilisering af leddene og afspænding af bindevæv.

ANTAL BEHANDLINGER

Uanset om jeres baby eller spædbarn kommer med eller uden symptomer, er en enkelt konsultation ofte ikke nok.

I langt de fleste tilfælde ser vi at der er behov for behandling af en eller flere problematikker, for at forebygge fremtidige gener for jeres barn. Ofte er der også behov for at give øvelser og vejledning samt opfølgning på disse.

Det typiske baby forløb strækker sig derfor over 3 gange, men nogle mere komplicerede problematikker tager længere tid at behandle og kan derfor strække sig over 4-6 behandlinger.

VORES DYGTIGE OSTEOPATISKE BABYBEHANDLERE


Hos CPH Osteopati uddanner vi os løbende. Flere af vores dygtige osteopater har taget adskillige ekstra kurser og videreuddannelser inden for netop baby behandling.

Hos os er jeres baby i de tryggeste hænder. Book tid i dag hos en af vores primære baby behandlere.

København: Rene Andersen, Dzenis Zukovic, Daniel Attardo, Sara Mohr, Mina Nakkim og Thomas Mårtensson

Birkerød: Theis Kiszka, Alex Heidelbach, Daniel Attardo og Mina Nakkim

Ballerup: Theis Kiszka, Dzenis Zukovic, Daniel Attardo, Martin Lauridsen, og Sara Mohr

Køge: Rene Andersen og Martin Lauridsen

Helsingør: Alex Heidelbach og Morten Niemann


HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER