Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

OSTEOPATISK BEHANDLING TIL BABY/SPÆDBARN


OSTEOPATISK BEHANDLING TIL BABY OG SPÆDBARN

KORT OM OSTEOPATI TIL BABY/SPÆDBARN

Græder din baby hjerteskærende og ustoppeligt? Har din baby søvnproblemer, problemer med at spise, kolik, fordøjelsesproblemer, kramper, eller er din baby ofte syg? Så er det en god ide med en konsultation hos CPH Osteopati. Ved hjælp af blide undersøgelses og behandlings metoder, undersøger vi din baby grundigt ift. de symptomer som din baby kommer med. Dette vil vi gøre ved at mærke blidt på eksempelvis bevægelighed hos din baby, undersøge asymmetri og undersøge fordøjelsessystemet. Når vi har afdækket årsagen til problemet vil vi udover behandlingen supplere behandlingen med råd om søvn, kosttilskud, lejring, gør-det-selv behandling og øvelser.


Vi anbefaler vores dygtige behandlere med speciale inden for baby behandling.
Rene, Theis, Daniel, Dzenis, Sara, Martin, Jesper, Alex og Mark


babybehandling, spædbørn, reflux, kolik, forstoppelse, baby, osteopati københavn.

SYMPTOMER

Nogle af de hyppigste årsager til, at vi ser en baby til behandling i klinikken er listet op her:

SKÆVT KRANIE OG BABY, SPÆDBARN

Skæve kranier ser vi ofte i praksis og nedsat bevægelse i nakken er ofte den bagvedliggende årsag til de ovennævnte symptomer.

Skæve kranier opstår som oftest i forbindelse med fødslen, hvor babyens kranie udsættes for et stort pres, især ved hurtige fødsler, fødsler med kejsersnit eller når der bruges sugekop eller tang.  Der kan dog også forekomme komplikationer efter en helt normal fødsel og graviditet. I nogle tilfælde kan man med det blotte øje se, at babyen har fået et skævt kranie, men i 80% af tilfældene er det ikke synligt. Osteopater er trænet i, at kunne identificere skævheder eller andre komplikationer med kranieknoglerne eller i kroppen. Dette er effektivt når det gælder babyer der ikke selv kan fortælle, hvor det gør ondt eller hvad årsagen er. Læs mere om behandlingen her

NAKKEPROBLEMER OG BABY, SPÆDBARN

Nakke problemer ses meget ofte hos nyfødte, det kan skyldes fødslen eller babyens position inde i maven. Typiske nakkeproblemer hos en baby er nedsat bevægelse og tydelig favorit side. Favorit side er når babyens hoved og nakke ligger mere til den ene side end den anden. Dette kan skyldes spændinger og låsninger i nakken. Dette kan give babyen stort ubehag og medføre at babyen får søvnproblemer og skævt kranie.

For uden dette kan flere nerver i babyens kranie og nakke komme i klemme. Især fordøjleses nerven, vagus nerven, er vigtig at nævne. Problemer med vagus nerven med med øre problemer som nedsat fordøjelse, mavekramper, kolik, forstoppelse mv.

søvnproblemer, mavekneb, reflux, silent reflux, babybehandling i Køge, Ballerup og København. Osteopati

BLID, OSTEOPATISK KRANIO SACRAL TERAPI TIL DIN BABY, SPÆDBARN

Kraniel osteopati er en mild behandlingsform, hvor osteopaten behandler babyens kranie og evt. nakke med meget blide mobiliseringer og bevægelser. Dette hjælper med til at løsne spændinger, som barnet kan have fået under graviditeten og fødslen 

Skæve kranier, nedsat bevægelse af nakke og ryg kan være direkte årsag til at babyen får smerter, men kan også være  årsag til afklemning af flere vigtige nerver. Denne afklemning kan medføre problemer med fordøjelsen samt sutte og synke reflexer, søvnproblemer, reflux mv. I alle tilfælde kan babyen reagere med gråd, utilfredshed og være pyldret.

Foruden at undersøge og behandle babyens kranie, nakke og ryg, undersøges hele babyens krop for assymetri og spændinger der kan være medvirkende til problemerne og disse korrigeres, vi laver et grundigt baby tjek.

Hos CPH Osteopati giver vi os god tid til at lytte til forældrenes beskrivelse af problemet og stiller specifikke opklarende spørgsmål således, at vi kan finde frem til årsagerne til, at din baby græder. Vi har mange års erfaring med at kunne hjælpe babyer til bedre trivsel gennem osteopati.

ANTAL BEHANDLINGER

Uanset om jeres baby eller spædbarn kommer med eller uden symptomer, er en enkelt konsultation ofte ikke nok.

I langt de fleste tilfælde ser vi at der er behov for behandling af en eller flere problematikker, for at forebygge fremtidige gener for jeres barn. Ofte er der også behov for at give øvelser og vejledning samt opfølgning på disse.

Det typiske baby forløb strækker sig derfor over 3 gange, men nogle mere komplicerede problematikker tager længere tid at behandle og kan derfor strække sig over 4-6 behandlinger.

VORES DYGTIGE OSTEOPATISKE BABYBEHANDLERE


Hos CPH Osteopati uddanner vi os løbende. Flere af vores dygtige osteopater har taget adskillige ekstra kurser og videreuddannelser inden for netop baby behandling.

Hos os er jeres baby i de tryggeste hænder. Book tid i dag hos en af vores primære baby behandlere.

København: Rene Andersen, Dzenis Zukovic, Daniel Attardo, Sara Mohr, Jesper Lundsteen,og Mark Vonsild

Birkerød: Theis Kiszka, Alex Heidelbach og Daniel Attardo 

Ballerup: Theis Kiszka, Dzenis Zukovic, Daniel Attardo, Martin Lauridsen, Sara Mohr, Jesper Lundsteen og Mark Vonsild.

Køge: Rene Andersen, Martin Lauridsen, Jesper Lundsteen, og Mark Vonsild

Helsingør: Alex Heidelbach

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 35A

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER