Danmarks førende inden for osteopati

Skrevet af Matti Kelmann, Osteopat & Fysioterapeut

ØNSKER DU EFFEKTIV LINDRING AF NAKKESMERTER?

Nakkesmerter, spændinger i nakken, slidgigt i nakken og svimmelhed fra nakken er nogle af de hyppigste årsager til sygemeldinger i Danmark.

Hos CPH Osteopati er vi specialister i undersøgelse, diagnosticering og behandling af nakkesmerter.


Herunder kan du læse alt hvad du har behov for at vide i forhold til nakkesmerter, ondt i nakken, slidgigt i nakken, ondt i nakken og baghovedet, symptomer, årsager, sammenhænge, nakkeøvelser og nakke behandling.


Hvis du hellere vil se og høre det hele forklaret på video kan du klikke her -Eller scrolle ned til bunden af siden. Hvis du vil se vores effektive nakke øvelser så klik her:

SMERTER OG SKADER I NAKKEN

Lider du af nakkesmerter, hold i nakken, nakkestivhed, låsning i nakken, nakke spændinger, stramme og ømme nakkemuskler, svimmelhed, kvalme, hovedpine, discus prolaps, whiplash (piskesmæld), så kan vi hos CPH Osteopati hjælpe dig til smertefrihed

Langt de fleste mennesker har prøvet at have nakkesmerter og undersøgelser viser at 25% af befolkningen har haft en eller anden form for nakke, skulder gener og eller smerter inden for de sidste 14 dage. Stillesiddende arbejde, for lidt motion og en stresset hverdag er nogle at de primære faktorer til udviklingen af nakkesmerter.

Det anslås at mellem 30-50 % af den voksne befolkning er plaget af nakkesmerter årligt. Smerterne opstår i mange tilfælde akut, men kan også udvikle sig over en længere periode og blive til en kronisk smertetilstand. Der findes mange årsager til at nakken gør ondt og her på siden kan du læse lidt om de mekanismer der ligger bag en smertetilstand.

SYMPTOMER PÅ NAKKEPROBLEMER

 • Nakkestivhed, især om morgenen.
 • Smerter ved bevægelse af nakken.
 • Låst nakke.
 • Generel ubehag og murrende smerter i nakken.
 • Træthedsfornemmelse i nakken.
 • Kvalme
 • Skarpe smerter - især ved bevægelse.
 • Smerteudstråling til arme.
 • Smerter der trækker ned i ryggen
 • Svimmelhed
 • Tinnitus
 • Migræner og hovedpiner.


Nakken er designet til bevægelse. Det er derfor vigtigt at alle nakkens led, muskler, nerver og bindevæv er bevægelige og afspændte, så man sikrer at blodet, nerver og lymfevæv frit kan løbe igennem de områder de forsyner. Ligesom med alle andre strukturer i kroppen kan nakken miste sin funktion/bevægelse og dermed påvirke de systemer (blod, nerve, lymfe) som er med til at skabe optimale betingelser i vævet.

ÅRSAGER TIL SMERTER I NAKKEN

 • Kontorarbejde
 • Slidgigt i nakken.
 • Statiske arbejdsstillinger.
 • Facetledssyndrom.
 • Inaktivitt
 • Diskusprolaps.
 • Stress
 • Dårlig fordøjelse
 • For lidt søvn
 • Ensidigt gentaget arbejde.
 • Myoser/muskelspændinger.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

nakkespændinger, nakkesmerter, nakke knækker, nakke slidt, nakkehovedpine, spændingshovedpine, københavn, storkøbenhavn - Ballerup

SMERTER I NAKKE KAN STAMME FRA MAVEN

Nakkesmerter og smerter i nakke og baghovedet er langt fra altid en lokal problematik. Det kan stamme fra vores fordøjelsessystem via vores vagus nerve. Nerven fra hjernen går ud gennem kraniet nær vores øverste nakkehvivler (C0-C2) og dens opgave er at sikre at fordøjelsen fungerer optimalt. Nerven er dog primært sensorisk og afferent, hvilket betyder den overvåger vores fordøjelsessystem, registrerer hvordan det har det og sender disse input til vores hjerne via nakken.

Problemer med maven så som, irritabel tyktarm, oppustethed, kramper, infektioner mv. vil sende en stor mængde advarselssignaler via nerven og dette kan få nakken til at spænde op og låse og derved udløse smerter. Det kan give nakke spændinger og være direkte årsag til muskler i nakken spænder op.

- Læs mere om maveproblemer her:
- Læs mere om vagusnerven her,

- Se vores anatomivideo om vagusnerven her

NAKKE SMERTER OG SKULDER OG STRÅLING TIL ARM OG HÅND.

Diskusprolaps, protusioner, spinalstenose, hold i nakken og muskelspændinger kan medføre pres på de nerver der går fra nakken ud i armen. Der er nerverne fra det brachiale plexus som kan blive påvirkede og de styrer skulderen, armenes og håndens bevægelser, ledstilling sans, følesans mv.

Pres på dette plexus eller nerver herfra kan medføre summende, sovende, prikkende stikkende fornemmelser samt nedsat kraft i arm og hånd.

- Læs mere om thorasic outlet syndrome (TOS) her

- Se vores anatomi video om TOS her

NAKKE SMERTER OG SVIMMELHED.

Svimmelhed stammer i mange tilfælde fra nakken. Nakkens muskulatur fungerer som stabilisatorer og effektorer for hovedet og dens bevægelser. Musklerne samarbejder med synet og hjælper til at holde hovedet i position så øjnene altid står vandret. Ved spændinger eller låsninger i nakken kan dette system komme i ubalance og øjnenes og nakkens samarbejde forstyrres således af hovedets position måske ikke længere holder øjnene er vandret. Dette kan medføre svimmelhed i nakke og ubehag ved bevægelse af nakken og hovedet og når man anstrenger øjnene.

Svimmelheden kan også skyldes pres på de blodkar og nerver der går fra nakken til hjernen. Derved nedsættes optimal blodgennemstrømning og svimmelhed kan opstå. Nakkespændinger, låsninger i nakken eller ryggen eller ubalance i bækken eller hofter kan påvirke nakken og problemet kan opstå.

- Læs mere om svimmelhed her

NAKKESMERTER OG HOVEDPINE

Nakkeproblemer og smerter kan udløse hovedpine. Det sker primært via refererede nervesmerter fra muskulaturen. Hvis en muskel er øm eller spændt kan den sende smertesignaler ud i det nervesegment hvorfra den får signalet. Dette smertesignal vil sprede sig til andre strukturer fra dette specifikke segment og kan medføre hovedpine. Dette kan medføre spændingshovedpine.

Låsninger og hold i nakken kan ligeledes give smerter og medføre udstråling op i hovedet også kaldet cervicogen hovedpine.

- Læs mere om hovedpiner her

DISKUSPROLAPS I NAKKEN

Diskusprolaps i nakken opstår oftest som følge af aldersforandringer.der sker i de bruskskiver (discus), der ligger mellem hvirvlerne.

Den bløde del af vores diskskiver kaldes nucleus, kan flyde ud og komme til at kan irritere nerver til armene og derved give symptomer på en diskusprolaps. Ofte er det ikke trykket på nerven der generer men en inflammation der skaber symptomerne. Klassiske symptomer som smerter i nakken, hold i nakken, hovepine, svimmelhed, udstråling. prikkende og sovende fornemmelse til arme og hånd.

Det er en meget almindelig tilstand fra 45-årsalderen, hyppigst i aldersgruppen 40-60 år, men kan ramme helt fra 20 år og opefter.

SLIDGIGT I NAKKEN

Slidgigt i nakken og gigt i nakken bliver mere og mere hyppig jo ældre vi bliver. Det er en aldersbetinget tilstand og behøver ikke at give smerter. Tilstanden medfører ofte stivhed i nakken og nedsat aktiv og passiv bevægelighed ved alle nakkebevægelser. 

Symptomerne er moderate murrende smerter i nakken, smerter i nakke og baghoved, smerterne stråler ud til skuldrene og øvre del af armene.

Slid i nakken er hyppigt og behandling med nakkeøvelser og manuel behandling er effektivt, same massage mod spændinger i nakke og skulder kan være effektivt. Almindelige bevægelser som nakke stræk, varmepude i nakken og generel bevægelse kan forbedre dine nakke stivhed og smerter.

NAKKESMERTER OG ARBEJDE

I dag har størstedelen af verdensbefolkningen stillesiddende arbejde. Dette har en direkte indvirkning på udviklingen af nakkesmerter, smerter i nakke og skulder, hold i nakken . Stillesiddende arbejde vil påvirke blodgennemstrømingen til muskler, bindevæv, kredsløb og organsystem negativt og kan medføre smerter, nedsat resitutionsevne, træthed og nedsat immunforsvar. Stillesiddende arbejde bidrager ofte til udvikling af spændinger i nakke og skulder, spændingshovedpine især grundet syreophobning der opstår i muskulaturen og pga muskulær stramhed af nakkemusklerne, ondt i nakke og øvre ryg, ondt i nakke og hoved, mm. Det er ofte den samme arbejdsstilling gennem længere tid der er årsagen og ikke holdningen som man ellers tidligere har haft meget fokus på.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

whiplasp. hjernerystelse, kontorarbejde er ofte årsat til ondt i nakken. Vi er eksperter CPH Osteopati københvn, Ballerup, Køge

OSTEOPATISK BEHANDLING AF NAKKESMERTER OG NAKKEPROBLEMER

Hos CPH Osteopati kigger vi altid helhedsorienteret på kroppen og undersøger og behandler alle kroppens systemer, muskler, led, nervesystem, organsystem, blodsystem, lymfesystem og det kranielle system. Alle systemerne har en direkte påvirkning på hinanden og det er derfor afgørende for heling af nakkesmerter, at de samarbejder optimalt. Der kan været simple årsager til akutte smerter i nakken som kan løses på en enkelt behandling, men det er langt fra altid tilfældet og det er altid vigtigt med grundig udredning.


OSTEOPATI NAKKE SMERTER OG NAKKE BEHANDLING

Flere studier har undersøgt effekten af osteopatisk manipulations behandling af forskellige typer nakkesmerter.

I et systematisk review fra Franke et al fra 2015 fandt de flere studier der påviste  evidens for at osteopatisk manipulationsbehandling var effektiv for kroniske nakkesmerter. ​ Maniulations behandling er det man kender når man har hold i nakken og besøger en kiropraktor. Osteopatisk manipulation af hold i nakken er lige så effektivt som hos en kiropraktor, men har længerevarende effekt

Schwerla F, et al​ fandt ligeledes ud af at osteopatisk manipulationsbehandling muligvis var effektiv for kroniske nakkesmerter. Selvom studierne er relativt små giver det en god indikation om at osteopati kan være effektivt mod nakkesmerter.

 

Den osteopatiske behandling har til formål at skabe balance i kroppen. Vi ønsker at frigøre de spændinger eller låsninger der kan være årsag til dine nakkeproblemer eller nakkesmerter. Vi vil frigøre kroppens selvhelende mekasnismer. Herudover ønsker vi at:

 • At finde årsagerne til smerterne og behandle disse områder mekanisk med manipulationer (knæk), mobilisering og MET teknikker.
 • At behandle strukturen der giver smerterne og sikre fuld bevæglighed.
 • At optimere blodgennemstrømingen til problem områderne. Dette gøres ved behandling af organer og blodsystemet, hjertet, lunger, åndedræt, lever, tarme, milt og nyrer er vigtige.
 • At behandle nervesystemerne via det kranio-sakale system for at skabe balance mellem vores nervesystemer for at sikre optimal restitution.
 • At optimere livsstilen, med fokus på kost, stessniveau og arbejdsstillinger.

NAKKESMERTER - NAKKEØVELSER

Det vigtigt at have gode varierende arbejdsstillinger, for ikke at belaste nakken for ensidigt. Det handler om bevægelse af din krop og om at skifte arbejdsstillinger ofte.

Andre ting der bør gøres er at reducere stress i hverdagen, smide overflødige kilo, spise sund, dyrke reglmæssig motion og få nok søvn. Det er generelt vigtigt med en krop i balance. Hvis din krop er i balance, vil den kunne hele sig selv.

Andre vigtige ting du kan sørge for at gøre i løbet af din arbejdsdag er;

 • ​Skift stillinger på arbejdspladsen - skift mellem at sidde og stå på arbejdspladsen.
 • Kom ud og gå i dine pauser.
 • Lav øvelser for nakken dagligt
 • Sørg for at brystkassen er bevægelig, stræk den ofte
 • Styrk dine skulder og nakkemuskler
 • Gå over og tal med dine kollegaer i stedet for at maile.
 • Lav walk and talk meetings

SE VORES VIDEO OM NAKKE SMERTER

EFFEKTIVE NAKKE ØVELSER

Det bedste du kan gøre for at hjælpe dig selv er at holde nakken smidig og stærk. Har du slidgigt i nakken, smerter i nakken, smerter i nakke og baghovedet, spændinger i nakken så kan du prøve vores nakke øvelser.  Hos CPH Osteopati er alle vores osteopater også færdiguddannede fysioterapeuter og fysioterapi til nakken er effektivt. Det betyder at vi kan hjælpe med korrekte øvelser til din nakke. Øvelser er en vigtig del at det at få en lang varrig effekt af behandlingen hos os.  Her kan du se vores bud på et nemt, hurtigt og effektivt skulder og nakke program som du kan lave derhjemme.

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Det siger vores kunder
Susanne Falk Lorentzen

Nemt at få tider, god behandling og jeg kan varmt anbefale Dzenis som ikke kun sørgede for at mine smerter forsvandt, men også forklarede årsag og de behandlinger han udførte. Tak for et fint forløb. Mvh Susanne

(Translated by Google)
Easy to get appointments, good treatment and I can highly recommend Dzenis, who not only made sure that my pain disappeared, but also explained the cause and the treatments he carried out. Thank you for a nice course. Etc. Susanne

Se mere
1 år siden
Cecilie T (CT)

Fantastisk behandling!

(Translated by Google)
Fantastic treatment!

Se mere
1 år siden
Anne-Sofie Kristoffersen

Havde en rigtig god og meget behagelig oplevelse hos Cph osteopati. Blev mødt med empati, ro og en meget professionel behandler. Tak for det. Kan varmt anbefale dette sted.

(Translated by Google)
Had a really good and very pleasant experience at Cph osteopathy. Was met with empathy, calmness and a very professional therapist. Thank you. Can highly recommend this place.

Se mere
1 år siden
Nanna Moos

Min inderligste anbefaling går hertil - Matti. Matti har givet mig min hverdag tilbage efter et forløb i trygge hænder i en rolig atmosfære. Det er rart at blive mødt i øjenhøjde med en faglighed og medmenneskelighed SÅ fin. Jeg er kommet i stærk bedring med et resultat af et markant fald i sygedage efter, at Matti har behandlet mine mavesmerter. Det her sted var mit sidste forsøg på bedring. Jeg valgte Matti ud fra hans gode anmeldelser og hans beskrivelse af sig selv på hjemmesiden- som jeg kun kan være enig i. Matti fandt en sammenhæng, hvor jeg havde ubalance, som tidligere behandlere i sundhedssystemet ikke kunne. Jeg ved, hvor jeg kan finde Matti, såfremt problemer igen mod forventning og håb skulle opstå. Alt i alt, en god oplevelse. 🙏🏼 :)

(Translated by Google)
My heartiest recommendation goes here - Matti. Matti has given me back my everyday life after a course in safe hands in a calm atmosphere. It is nice to be met at eye level with such fine professionalism and humanity. I have made a strong recovery with a significant reduction in sick days as a result after Matti treated my abdominal pain. This place was my last attempt at recovery. I chose Matti based on his good reviews and his description of himself on the website - which I can only agree with. Matti found a context where I had an imbalance that previous practitioners in the health system could not. I know where I can find Matti, should problems arise again against expectation and hope. Overall a good experience. 🙏🏼 :)

Se mere
2 år siden
Katrine Borres Jensen

Jeg har været rigtig glad for at komme hos CPH osteopati.
Matti er fagligt super dygtig og også en enormt behagelig person. Han har en rigtig god fornemmelse for mit forhold til min krop og tilpasser behandlingen derefter.
Mit problem viste sig i sidste ende at kræve en operation, så det blev ikke som sådan ”løst” hos Matti, men han har været en kæmpe hjælp i processen med at nå frem til den løsning og i beslutningen om, hvorvidt jeg skulle takke ja til operation – igen med en rigtig fin fornemmelse for mit personlige udgangspunkt og mine behov. Jeg har virkelig følt mig set og forstået.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er Matti jeg går til, næste gang jeg har behov for hjælp.

(Translated by Google)
I have been very happy to come to CPH osteopathy.
Matti is professionally super skilled and also an enormously pleasant person. He has a really good feel for my relationship with my body and adapts the treatment accordingly.
My problem turned out to require surgery in the end, so it wasn't "solved" as such with Matti, but he has been a huge help in the process of reaching that solution and in deciding whether I should accept for surgery - again with a really good feeling for my personal starting point and my needs. I really felt seen and understood.
I have no doubt that Matti is the one I go to the next time I need help.

Se mere
2 år siden
Dino Knudsen

Matti er en superb behandler, han diagnosticerede hurtigt det problem som jeg døjede med (som bl.a. flere læger havde overset i årevis), behandlede og instruerede mig i hvorledes jeg gennem en egen indsats kunne forebygge problemet. Det har hjulpet mig gevaldigt. Siden har han også været flink til at svare på spørgsmål og give gode råd, selvom jeg ikke længere går til behandling hos ham. Jeg kan derfor stærkt anbefale Matti, han er en fagligt indsigtsfuld, yderst kompetent og samvittighedsfuld behandler.

(Translated by Google)
Matti is a superb therapist, he quickly diagnosed the problem I was suffering from (which, among other things, several doctors had overlooked for years), treated and instructed me in how I could prevent the problem through my own efforts. It has helped me tremendously. Since then, he has also been good at answering questions and giving good advice, even though I no longer go to him for treatment. I can therefore strongly recommend Matti, he is a professionally insightful, highly competent and conscientious therapist.

Se mere
4 år siden
Det siger vores kunder
Steen Holm Lauridsen

Super god oplevelse ! Hurtig afklaring af behandlingsforløb - de givne øvelser og behandlinger gav det ønskede resultat efter det oplyste antal konsultationer. Kan varmt anbefale CPH Ostepati !!

(Translated by Google)
Super good experience! Quick clarification of the course of treatment - the given exercises and treatments gave the desired result after the stated number of consultations. Can highly recommend CPH Ostepati!!

Se mere
3 år siden
Julie Mai Marup

Vil gerne anbefale Mette fra CPH Osteopati til behandling af spædbørn med smerter. Vi kom til Mette med vores lille pige på knap 3 uger da hun skreg i alle hendes vågne timer. Mette fandt hurtigt frem til kernen af problemet og allerede efter et par behandlinger havde vores lille pige det markant bedre. Efter 3 behandlinger har vi nu en pige i rigtig god trivsel. Vi vil med garanti vende tilbage til Mette hvis behovet opstår!

(Translated by Google)
Would like to recommend Mette from CPH Osteopathy for the treatment of infants with pain. We came to Mette with our little girl of almost 3 weeks when she screamed in all her waking hours. Mette quickly found the core of the problem and after just a few treatments, our little girl felt significantly better. After 3 treatments, we now have a girl in very good health. We will definitely return to Mette if the need arises!

Se mere
3 år siden
Hans Ekman-Henningsen

Jeg har gået hos Rene og er utrolig glad for hans professionelle og dygtige tilgang til mine udfordringer. Der er ingen tvivl om, at Rene ved hvad han taler om! Kan varmt anbefales

(Translated by Google)
I have gone to Rene and am incredibly happy with his professional and skillful approach to my challenges. There is no doubt that Rene knows what he is talking about! Can be highly recommended

Se mere
3 år siden
Denise D. Pedersen

Jeg har gået en god periode hos Mette. Hun er dybt professionel under behandling, og man kan til en hver tid stille spørgsmål. Hun har givet mig enormt mange gode øvelser, jeg kan hive frem og bruge, hvornår jeg end må have brug for dem.
Jeg vil til enhver tid vælge Mette.

(Translated by Google)
I have been with Mette for a good period of time. She is deeply professional during treatment, and you can ask her questions at any time. She has given me a huge number of good exercises that I can pull out and use whenever I may need them.
I will always choose Mette.

Se mere
3 år siden
Finn Nedergaard

3 behandlinger af Rene i CPH Osteopati fjernede mine skuldersmerter.

Jeg gik til CPH Osteopati for at få behandlet smerter i min venstre arm og skulder. Smerterne, der gjorde at jeg sov dårligt og at jeg bl.a. ikke kunne cykle uden at få ret stærke smerter, havde ved behandlingens start i varierende grad været tilstede i 3 måneder. De skyldtes sikkert eftervirkninger fra en frossen skulder, jeg havde haft 2 1/2 år tidligere.
Rene undersøgte min overkrop og behandlede mig ved første besøg. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre, og efter anden behandling, en uge efter, var smerterne reduceret til ukendelighed. Efter 3. og sidste besøg var smerterne helt væk, og her - 2 uger efter - er de stadig helt væk.
Jeg er naturligvis glad for resultatet, og - efter at have gået til traditionel fysioterapi i nogle år - kan jeg ikke lade være med at dele min oplevelse af, at osteopati simpelthen kan noget mere. Der blev trykket og behandlet flere og andre steder end jeg forventede, f.eks. i mavemuskulaturen. Dette må skyldes osteopatens forståelse af sammenhængen og metodens helhedsbetragtninger.
Rene får hermed min bedste anbefaling ift. behandlingen, men også for sin klare og positive måde at kommunikere på.
Finn Nedergaard

(Translated by Google)
3 treatments by Rene at CPH Osteopathy removed my shoulder pain.

I went to CPH Osteopathy to have pain in my left arm and shoulder treated. The pain that caused me to sleep badly and that I, among other things, could not ride a bicycle without experiencing quite severe pain, had been present for 3 months to varying degrees at the start of the treatment. They were probably the after effects of a frozen shoulder I had 2 1/2 years earlier.
Rene examined my upper body and treated me on the first visit. Already after the first treatment I felt better, and after the second treatment, a week later, the pain was reduced beyond recognition. After the 3rd and last visit the pain was completely gone, and here - 2 weeks later - they are still completely gone.
I am naturally happy with the result and - after going to traditional physiotherapy for a few years - I cannot help but share my experience that osteopathy can simply do something more. It was printed and processed more and in other places than I expected, e.g. in the abdominal muscles. This must be due to the osteopath's understanding of the context and the overall considerations of the method.
Rene thus gets my best recommendation regarding the treatment, but also for his clear and positive way of communicating.
Finn Nedergaard

Se mere
3 år siden
Kristina Kristiansen

Efter flere måneder med spændinger, smerter i nakken og hovedpine, har Kims massage gjort underværker. Efter første massage faldt mine skuldre ned, den daglige hovedpine forsvandt, jeg har nu langt flere gode dage end dårlige dage. Kim meget kompetent og behagelig, under massagen bliver der trykket til når det er nødvendigt, aldrig for hårdt eller for blødt.
Matti har også hjulpet med flere problemer, som andre behandlere ikke har kunnet hjælpe med. Der er altid hurtig diagnosticering, god og realistisk vejledning.
Kan varmt anbefale både Matti og Kim :)

(Translated by Google)
After months of tension, neck pain and headaches, Kim's massage has worked wonders. After the first massage my shoulders sagged, the daily headaches disappeared, I now have far more good days than bad days. Kim very competent and pleasant, during the massage the pressure is applied when necessary, never too hard or too soft.
Matti has also helped with several problems that other therapists have not been able to help with. There is always a quick diagnosis, good and realistic guidance.
Can highly recommend both Matti and Kim :)

Se mere
3 år siden

ADRESSER

KØBENHAVNSTRANDLODSVEJ 12, 2300 KØBENHAVN S

BIRKERØD - HOVEDGADEN 2-4 1 sal, 3460 BIRKERØD

BALLERUP - BORUPVANG 3C, 2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

HELSINGØR  BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal, 3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

KØGE - FALKEVEJ 22, 4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER

unsplash