MINA NAKKIM

D.O i OSTEOPATI - MNOF, M.R.O.DK

FÆRDIGUDDANNET - AFVENTER DANSK AUTORISATION

OBS. IKKE TILSKUD FRA DANMARK

OBS. TAGER IKKE IMOD FORSIKRINGER FRA DANICA


AFDELINGER: AMAGER & BIRKERØD

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er dedikeret til at hjælpe andre med deres kropslige helbred. Min tilgang er helhedsorienteret og individuelt baseret på de mennesker jeg møder.

Uanset om det drejer sig om spædbørn, unge, ældre, kroniske lidelser og andre udfordringer, er mit mål at redegøre for, hvad symptomerne og smerterne skyldes.

De kliniske fund tager jeg med mig i den samlede betragtning sammen med de tanker jeg har efter samtalen med klienten. Jeg tager derfor udgangspunkt i fund fra undersøgelser af kroppens helhed, og tankemekanismer som bygger på den biopsykososiale model og de osteopatiske principper.

 

Hvordan arbejder jeg?

Med erfaring som miljøterapeut og gennem mit arbejde med mennesker i alle aldre har jeg en bred viden om kroppen og en unik evne til at forstå og behandle forskellige lidelser.

Jeg er ikke kun interesseret i at lindre symptomer, men jeg er i høj grad interesseret i at arbejde holistisk med hver enkelt person, og tilpasse et specifikt forløb til det enkelte menneske. Jeg lægger vægt på vigtigheden af at se hele personen, og tager hensyn til dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. Vi vil have en samtale, som fortæller om dig, din historie, og dine smerter og symptomer, som leder op til undersøgelse og behandling der fokuserer på at finde årsagen til problemerne – vi skal ikke kun behandle symptomerne. Årsagen kan også blive påvirket af din livsstil, hvilket betyder at jeg også vil kræve lidt af dig, ved at hjælpe dig med at ændre elementer i din livsstil. Det behøver ikke at være store ændringer, men ændringer inden for eksempel kost, fitness, søvnmønstre, relationer etc. Du vil hurtigt lægge mærke til, at der er en årsag til at lægge nogle mønstre om, så du skal ikke blive bange for, at det vil blive overvældende. Vi vil sammen arbejde mod et mål, for at reducere og forhåbentligt helt fjerne dine smerter og problemer.

 

Hvad er mine specialer?

Jeg har en særlig interesse for behandlingen af gravide, underlivsproblematikker,  endometriose, spædbørn, samt tilstande som hovedpine, migræne, mavetarm problemer, vertigo (svimmelhed) og kroniske sygdomme, der påvirker organsystemer, nervesystemet, respirationssystemet og kredsløbssystemet. Min viden inden for disse områder har jeg tilegnet mig både gennem klinisk erfaring og gennem de osteopatiske studier. Søger du lindring og forbedring af din helbredstilstand indenfor disseområder, er jeg måske den rette for dig.


Om mig

Jeg kommer oprindeligt fra Norge, men taler og forstår dansk.

Foruden min uddannelse som D.O. i osteopati har jeg også supplerende viden inden for områder som psykologi, alderspsykiatri, kost og sport science. Jeg har en omfattende forståelse af, hvordan både krop og sind fungerer, og det giver mig mulighed for at tilbyde en helhedsorienteret tilgang til behandling og trivsel.

Jeg er passioneret, dedikeret og professionel, der altid stræber efter at lære mere og holde mig opdateret med den nyeste forskning og praksis inden for osteopati og relateredeområder.

 

Samlet set har jeg en bred vifte af færdigheder og en passion for at hjælpe andre. Jeg har en holistisk tilgang og interesse for at forstå både kroppen og sindet, og jeg vilmøde dig i dit udgangspunkt.

Osteopat og Fysioterapeut med mere end 20 års klinisk erfaring. Ostopati i Ballerup. God til Børn og voksne. Speciale i hovedpine, whiplash, hjernerystelse mv

KONTAKT MINA DIREKTE

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER