Danmarks førende inden for osteopati

LÆGE HENVISNING OG OSTEOPATI

Vi er Danmarks eneste osteopati klinik med special læge tilknytning, dette giver dig en større sikkerhed i behandling hos os og endnu dybere og grundigere behandlingsmæssig balast. Vi bygger bro mellem traditionel lægevidenskab og osteopati. Vores medicinskestab har daglig gang på vores klinikker og er en daglig sparringspartner for vores dygtige osteopater.

Osteopat henvisning læge. Vores osteopatiske klinik er stolt over at være lægegodkendt, da vi har en erfaren speciallæge tilknyttet vores team.

Velkommen til CPH Osteopati, hvor vi stolt præsenterer en banebrydende tilgang til sundhedspleje. Vi er de førende pionerer inden for osteopati i Danmark, og vi er ikke bange for at udfordre normen. Hvad gør os unikke? Vi er de eneste med en dedikeret special læge tilknyttet vores osteopatiske klinik, denne kombination af daglig fagligsparring, undersøgelse og behandling med det ypperste fag inden for sundheden, nemlig lægevidenskaben, gør CPH Osteopati til en helt unik klinik.Osteopati og lægevidenskab i harmoni.

Osteopati er ikke længere en ukendt sti, men snarere en revolution i sundhedsplejen. Vores klinik står i spidsen for denne udvikling ved at integrere osteopati med lægevidenskaben. Vi forstår, at begge discipliner komplementerer hinanden, og vores team arbejder i harmoni for at levere omfattende behandlinger, der tager det bedste fra begge verdener. Derfor har vi daglig sparring med læge, og konsulterer hele vores medicinske stab, betående af atuoriserde Osteopater, læge, fysioterapeuter, ergoterapeuter. i tilfælde nødvendig faglig sparring. Med en så kompetent stab at sundhedsfagligt personale er du i trygge hænder hos os.
Mange oplever at der mangler et link i mellem den medicinske verden og den mere manuelle holistiske behandling. Denne bro skaber vi hos CPH Osteopati som de eneste i landet. Vi er derfor den ideelle klinik til dig, der måske ikke føler dig hørt i det etablerede system, eller dig der måske føler dig tab. Vi kan samle dig op da vores team da integrerer disse to verdner og har tilknytning til det etablerede system på en helt ny måde og anskuer behandling fra anden vinkel, dette gælder for alle vores osteopater.Læge tilknytning - En milepæl i osteopatien.

Vi er stolte af at være de første og eneste i Danmark til, dokumenteret, at tilknytte en færdiguddannet autoriseret speciallæge til vores osteopatiske klinik.

Denne unikke kombination af osteopatisk ekspertise og lægevidenskabelig viden giver vores patienter en uovertruffen oplevelse af sundhedspleje. Vores læge er en integreret del af teamet og spiller en afgørende rolle i at skabe individualiserede behandlingsplaner, fagligsparring og bistår behandling og fagligudvikling via intern videre uddannelse på tværs af alle klinikker.Osteopati i fremmarch

Osteopati har oplevet en betydelig stigning i popularitet, og det er ikke uden grund. Med fokus på kroppens naturlige helingsproces og forebyggelse af lidelser har osteopati vundet anerkendelse også inden for lægevidenskaben. Vi er vidner til, hvordan lægefaglige miljøer åbner op for at omfavne og samarbejde med osteopater for at opnå mere holistisk patientpleje og vi er frontløbere på at få et endnu stærkere og tættere samarbejede mellem de to verdener,Videnskab og osteopati - Vi sikrer dig den bedste behandling.

Vores meget højt fagligt uddannede personale, hvor flere foruden at være osteopater, både har længere videregående kandidatuddannelser inden for fysioterapi, lægevidenskab og pædagogik samt uddannelser på master og bachelor niveau, udvikler den videnskaelige verden inden for behandling ved at bidrage med forskningsprojekter og master projekter på højt niveau.

Vores dygtige medarbejdere har haft del i at forfatte flere videnskabelige artikler der bidrager til at belyse, hvordan vi bedst muligt kan udføre den mest effektive behandling for dig.
Der mangler i nogen grad forskning inden for osteopati i Danmark, dette vil vi gerne bidrage yderligere til, gennem egne forskningsprojekter. Med erfarne kompetancer inden for lægevidenskaben, det at skrive artikler og lave forskningsprojekter ligger vi os hos CPH Osteopati i spidsen for at være med til at kvalitetssikre og videreudvikle vores fag. Dette skal komme dig til klient til gode, da vi derigennem vil sikre os at du får den mest optimale osteopatiske behandling.Unikke Behandlingsmuligheder inden for osteopati.

Tag med på rejsen mod optimal sundhed ved at udforske vores unikke osteopatiske behandlinger, der kombinerer traditionelle metoder med moderne medicinske indsigter. CPH Osteopati er ikke blot en klinik – det er stedet, hvor sundhedspleje og innovation mødes og stedet med de højest uddannede osteopater både i Danmark og på internationalt plan. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en unik og banebrydende osteopatisk behandling.Matti Kelmann, ejer CPH Osteopati

FAQ

Q – Kan jeg blive behandlet af en læge hos CPH Osteopati
A – Vi har en læge tilknyttet til klinikken, som samtidig er uddannet osteopat der afventer autoristation som osteopat. Det er muligt at få en konsultation hvor lægen behandler dig med manuelle teknikker.


Q - Hvad behandler lægen
A  - Hos CPH Osteopati laver Lægen laver udelukkende manuel behandling efter osteopatiske principper og du kan se hvad vi behandler her.


Q – Kan jeg få udskrevet medicin eller blive henvist videre i sundhedsvæsnet hos jer.
A – Nej, det er ikke muligt, Du vil blive henvist til egen læge i  tilfælde hvor medicin er nødvendig. Vores læge er selvfølgelig godt kendt i sundhedsværsnet og kan guide dig.

 

A - Er jeres klinik lægegodkendt / lægeanerkendt?

Q - Osteopati er i højgrad anerkendt af lægeverdenen og af det danske sundhedsvæsen. Vi er autoriserede og er derfor blåstempet i hele sundhedsvæsnet. I kraft af vi har en overlæge tilknyttet til klinikken, henviser mange andre læger til behandling hos os, da de kan se hvor effektiv osteopatien kan være og fordi vores sundhedsstab er så dygtig. Det ser vi som en anerkendelse af det som vi kan.


Q – Kan min læge henvise til osteopati?
ADin privat praktiserende læge vil oftest ikke henvise direkte til osteopati som du kender det med fysioterapi eller kiropraktik. I mange tilfælde vil din egen læge foreslå osteopati som en behandlingsmulighed hvis din problematik er længere varende eller kompliceret. Der er ikke tilskud fra den offentligesygesikring til osteopati

Q – Er jeres læge færdiguddannet osteopat.
AVores læge, som i øvrigt at speciallæge i almenmedicin og nerurologi og som er overlæge, har gennemført studiet i osteopati, men er endnu ikke autoriseret osteopat.

Q -  Hvordan kan jeg få en konsultation med jeres læge?
ADu kan booke en tid online eller ringe 93888303. Hvis du er i tvivl om osteopati kan hjælpe dig er du også meget velkommen til at sende os en mail.     


A - Hvad er forskellen mellem en osteopatisk klinik med en læge og andre osteopatiske klinikker?
Q - Vi er stolte af at være de eneste i Danmark, der har en læge tilknyttet vores osteopatiske klinik. Dette sætter os i stand til at kombinere osteopatisk ekspertise med medicinsk viden for en unik og omfattende tilgang til sundhedspleje.

A - Hvordan bidrager lægen til behandlingen hos jeres klinik?
Q - Vores læge spiller en afgørende rolle i udviklingen af individualiserede behandlingsplaner og arbejder tæt sammen med vores osteopater for at kombinere medicinsk og osteopatisk ekspertise for optimal patientpleje

Q- Hvad er fordelene ved at have en læge tilknyttet klinikken?
A - Vores læge bringer yderligere medicinsk viden og erfaring til vores osteopatiske team, hvilket resulterer i mere præcise diagnoser, behandlinger og omhyggelig overvågning af patienternes helbred.


Q - Hvordan adskiller jeres klinik sig fra andre osteopati klinikker?
A -
Vi er unikke ved at tilbyde en kombination af osteopati og lægevidenskab under samme tag. Dette giver vores klienter adgang til en bred vifte af behandlingsmuligheder og ekspertise.


Q-  Hvordan integrerer I lægevidenskab med osteopati i jeres behandlinger?
A - Vi skaber en symbiose mellem lægevidenskab og osteopati ved at kombinere traditionelle og moderne metoder for at levere behandlinger, der tager det bedste fra begge verdener.

Q - Hvilke typer patienter drager mest fordel af jeres unikke tilgang?
A - Vores tilgang er gavnlig for en bred vifte af patienter, herunder dem med komplekse sundhedsudfordringer, kroniske lidelser og dem, der søger omfattende pleje.

Q - Hvorfor bør jeg vælge en osteopatisk klinik med læge tilknyttet?
A - Ved at vælge os får du ikke kun adgang til erfaren osteopatisk pleje, men også til en læge, der forstår kompleksiteten af medicinske tilstande, hvilket skaber en helt unik og effektiv behandlingsoplevelse.

Q - Hvordan arbejder jeres team sammen for at levere den bedst mulige pleje?

A - Vores osteopater og læge arbejder i tæt samarbejde og deler viden for at sikre, at vores patienter modtager integreret og koordineret pleje, der adresserer både symptomer og underliggende årsager.

Q - Hvad er jeres filosofi og mission som en osteopatisk klinik med læge tilknyttet?

A - Vi stræber efter at skabe enestående sundhedspleje ved at forene traditionel osteopati og moderne lægevidenskab. Vores mission er at lede udviklingen og levere omhyggelig og helhedsorienteret pleje til vores klienter.


HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Det siger vores kunder
Susanne Falk Lorentzen

Nemt at få tider, god behandling og jeg kan varmt anbefale Dzenis som ikke kun sørgede for at mine smerter forsvandt, men også forklarede årsag og de behandlinger han udførte. Tak for et fint forløb. Mvh Susanne

(Translated by Google)
Easy to get appointments, good treatment and I can highly recommend Dzenis, who not only made sure that my pain disappeared, but also explained the cause and the treatments he carried out. Thank you for a nice course. Etc. Susanne

Se mere
1 år siden
Cecilie T (CT)

Fantastisk behandling!

(Translated by Google)
Fantastic treatment!

Se mere
1 år siden
Anne-Sofie Kristoffersen

Havde en rigtig god og meget behagelig oplevelse hos Cph osteopati. Blev mødt med empati, ro og en meget professionel behandler. Tak for det. Kan varmt anbefale dette sted.

(Translated by Google)
Had a really good and very pleasant experience at Cph osteopathy. Was met with empathy, calmness and a very professional therapist. Thank you. Can highly recommend this place.

Se mere
2 år siden
Nanna Moos

Min inderligste anbefaling går hertil - Matti. Matti har givet mig min hverdag tilbage efter et forløb i trygge hænder i en rolig atmosfære. Det er rart at blive mødt i øjenhøjde med en faglighed og medmenneskelighed SÅ fin. Jeg er kommet i stærk bedring med et resultat af et markant fald i sygedage efter, at Matti har behandlet mine mavesmerter. Det her sted var mit sidste forsøg på bedring. Jeg valgte Matti ud fra hans gode anmeldelser og hans beskrivelse af sig selv på hjemmesiden- som jeg kun kan være enig i. Matti fandt en sammenhæng, hvor jeg havde ubalance, som tidligere behandlere i sundhedssystemet ikke kunne. Jeg ved, hvor jeg kan finde Matti, såfremt problemer igen mod forventning og håb skulle opstå. Alt i alt, en god oplevelse. 🙏🏼 :)

(Translated by Google)
My heartiest recommendation goes here - Matti. Matti has given me back my everyday life after a course in safe hands in a calm atmosphere. It is nice to be met at eye level with such fine professionalism and humanity. I have made a strong recovery with a significant reduction in sick days as a result after Matti treated my abdominal pain. This place was my last attempt at recovery. I chose Matti based on his good reviews and his description of himself on the website - which I can only agree with. Matti found a context where I had an imbalance that previous practitioners in the health system could not. I know where I can find Matti, should problems arise again against expectation and hope. Overall a good experience. 🙏🏼 :)

Se mere
2 år siden
Katrine Borres Jensen

Jeg har været rigtig glad for at komme hos CPH osteopati.
Matti er fagligt super dygtig og også en enormt behagelig person. Han har en rigtig god fornemmelse for mit forhold til min krop og tilpasser behandlingen derefter.
Mit problem viste sig i sidste ende at kræve en operation, så det blev ikke som sådan ”løst” hos Matti, men han har været en kæmpe hjælp i processen med at nå frem til den løsning og i beslutningen om, hvorvidt jeg skulle takke ja til operation – igen med en rigtig fin fornemmelse for mit personlige udgangspunkt og mine behov. Jeg har virkelig følt mig set og forstået.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er Matti jeg går til, næste gang jeg har behov for hjælp.

(Translated by Google)
I have been very happy to come to CPH osteopathy.
Matti is professionally super skilled and also an enormously pleasant person. He has a really good feel for my relationship with my body and adapts the treatment accordingly.
My problem turned out to require surgery in the end, so it wasn't "solved" as such with Matti, but he has been a huge help in the process of reaching that solution and in deciding whether I should accept for surgery - again with a really good feeling for my personal starting point and my needs. I really felt seen and understood.
I have no doubt that Matti is the one I go to the next time I need help.

Se mere
2 år siden
Dino Knudsen

Matti er en superb behandler, han diagnosticerede hurtigt det problem som jeg døjede med (som bl.a. flere læger havde overset i årevis), behandlede og instruerede mig i hvorledes jeg gennem en egen indsats kunne forebygge problemet. Det har hjulpet mig gevaldigt. Siden har han også været flink til at svare på spørgsmål og give gode råd, selvom jeg ikke længere går til behandling hos ham. Jeg kan derfor stærkt anbefale Matti, han er en fagligt indsigtsfuld, yderst kompetent og samvittighedsfuld behandler.

(Translated by Google)
Matti is a superb therapist, he quickly diagnosed the problem I was suffering from (which, among other things, several doctors had overlooked for years), treated and instructed me in how I could prevent the problem through my own efforts. It has helped me tremendously. Since then, he has also been good at answering questions and giving good advice, even though I no longer go to him for treatment. I can therefore strongly recommend Matti, he is a professionally insightful, highly competent and conscientious therapist.

Se mere
4 år siden
Det siger vores kunder
Steen Holm Lauridsen

Super god oplevelse ! Hurtig afklaring af behandlingsforløb - de givne øvelser og behandlinger gav det ønskede resultat efter det oplyste antal konsultationer. Kan varmt anbefale CPH Ostepati !!

(Translated by Google)
Super good experience! Quick clarification of the course of treatment - the given exercises and treatments gave the desired result after the stated number of consultations. Can highly recommend CPH Ostepati!!

Se mere
3 år siden
Julie Mai Marup

Vil gerne anbefale Mette fra CPH Osteopati til behandling af spædbørn med smerter. Vi kom til Mette med vores lille pige på knap 3 uger da hun skreg i alle hendes vågne timer. Mette fandt hurtigt frem til kernen af problemet og allerede efter et par behandlinger havde vores lille pige det markant bedre. Efter 3 behandlinger har vi nu en pige i rigtig god trivsel. Vi vil med garanti vende tilbage til Mette hvis behovet opstår!

(Translated by Google)
Would like to recommend Mette from CPH Osteopathy for the treatment of infants with pain. We came to Mette with our little girl of almost 3 weeks when she screamed in all her waking hours. Mette quickly found the core of the problem and after just a few treatments, our little girl felt significantly better. After 3 treatments, we now have a girl in very good health. We will definitely return to Mette if the need arises!

Se mere
3 år siden
Hans Ekman-Henningsen

Jeg har gået hos Rene og er utrolig glad for hans professionelle og dygtige tilgang til mine udfordringer. Der er ingen tvivl om, at Rene ved hvad han taler om! Kan varmt anbefales

(Translated by Google)
I have gone to Rene and am incredibly happy with his professional and skillful approach to my challenges. There is no doubt that Rene knows what he is talking about! Can be highly recommended

Se mere
3 år siden
Denise D. Pedersen

Jeg har gået en god periode hos Mette. Hun er dybt professionel under behandling, og man kan til en hver tid stille spørgsmål. Hun har givet mig enormt mange gode øvelser, jeg kan hive frem og bruge, hvornår jeg end må have brug for dem.
Jeg vil til enhver tid vælge Mette.

(Translated by Google)
I have been with Mette for a good period of time. She is deeply professional during treatment, and you can ask her questions at any time. She has given me a huge number of good exercises that I can pull out and use whenever I may need them.
I will always choose Mette.

Se mere
3 år siden
Finn Nedergaard

3 behandlinger af Rene i CPH Osteopati fjernede mine skuldersmerter.

Jeg gik til CPH Osteopati for at få behandlet smerter i min venstre arm og skulder. Smerterne, der gjorde at jeg sov dårligt og at jeg bl.a. ikke kunne cykle uden at få ret stærke smerter, havde ved behandlingens start i varierende grad været tilstede i 3 måneder. De skyldtes sikkert eftervirkninger fra en frossen skulder, jeg havde haft 2 1/2 år tidligere.
Rene undersøgte min overkrop og behandlede mig ved første besøg. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre, og efter anden behandling, en uge efter, var smerterne reduceret til ukendelighed. Efter 3. og sidste besøg var smerterne helt væk, og her - 2 uger efter - er de stadig helt væk.
Jeg er naturligvis glad for resultatet, og - efter at have gået til traditionel fysioterapi i nogle år - kan jeg ikke lade være med at dele min oplevelse af, at osteopati simpelthen kan noget mere. Der blev trykket og behandlet flere og andre steder end jeg forventede, f.eks. i mavemuskulaturen. Dette må skyldes osteopatens forståelse af sammenhængen og metodens helhedsbetragtninger.
Rene får hermed min bedste anbefaling ift. behandlingen, men også for sin klare og positive måde at kommunikere på.
Finn Nedergaard

(Translated by Google)
3 treatments by Rene at CPH Osteopathy removed my shoulder pain.

I went to CPH Osteopathy to have pain in my left arm and shoulder treated. The pain that caused me to sleep badly and that I, among other things, could not ride a bicycle without experiencing quite severe pain, had been present for 3 months to varying degrees at the start of the treatment. They were probably the after effects of a frozen shoulder I had 2 1/2 years earlier.
Rene examined my upper body and treated me on the first visit. Already after the first treatment I felt better, and after the second treatment, a week later, the pain was reduced beyond recognition. After the 3rd and last visit the pain was completely gone, and here - 2 weeks later - they are still completely gone.
I am naturally happy with the result and - after going to traditional physiotherapy for a few years - I cannot help but share my experience that osteopathy can simply do something more. It was printed and processed more and in other places than I expected, e.g. in the abdominal muscles. This must be due to the osteopath's understanding of the context and the overall considerations of the method.
Rene thus gets my best recommendation regarding the treatment, but also for his clear and positive way of communicating.
Finn Nedergaard

Se mere
4 år siden
Kristina Kristiansen

Efter flere måneder med spændinger, smerter i nakken og hovedpine, har Kims massage gjort underværker. Efter første massage faldt mine skuldre ned, den daglige hovedpine forsvandt, jeg har nu langt flere gode dage end dårlige dage. Kim meget kompetent og behagelig, under massagen bliver der trykket til når det er nødvendigt, aldrig for hårdt eller for blødt.
Matti har også hjulpet med flere problemer, som andre behandlere ikke har kunnet hjælpe med. Der er altid hurtig diagnosticering, god og realistisk vejledning.
Kan varmt anbefale både Matti og Kim :)

(Translated by Google)
After months of tension, neck pain and headaches, Kim's massage has worked wonders. After the first massage my shoulders sagged, the daily headaches disappeared, I now have far more good days than bad days. Kim very competent and pleasant, during the massage the pressure is applied when necessary, never too hard or too soft.
Matti has also helped with several problems that other therapists have not been able to help with. There is always a quick diagnosis, good and realistic guidance.
Can highly recommend both Matti and Kim :)

Se mere
4 år siden

ADRESSER

KØBENHAVNSTRANDLODSVEJ 12, 2300 KØBENHAVN S

BIRKERØD - HOVEDGADEN 2-4 1 sal, 3460 BIRKERØD

BALLERUP - BORUPVANG 3C, 2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

HELSINGØR  BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal, 3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

KØGE - TORVET 28, 4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER